Jäsenyys
Indoor pool area at St George Care Spa in Helsinki.

Aikaa itselle St. George Caressa Helsingissä

Varaa nyt

Helsinki tarjoaa kaunista arkkitehtuuria, mielenkiintoista kulttuuria ja monipuolisesti erilaisia elämyksiä. Kaupungissa on myös laaja valikoima spa- ja saunapaikkoja sinulle, joka haluat pitää itsestäsi huolta – esimerkiksi St. George Care. Täällä voit löytää mielenrauhaa hoitojen avulla!

Hierontaa ja hoitoja Helsingissä

Ruoan tilaaminen huoneeseen Hotel St. Georgessa ja illan viettäminen hyvän elokuvan ääressä riittää joskus pitkälle. Mutta toisinaan arjen kiireistä irrottautumiseen vaaditaan hieman enemmän. Silloin on täydellistä varata aika St. George Caresta – hotellin upealta spa-osastolta, joka tarjoaa sekä hierontaa että kaikenlaisia hoitoja. Täällä voit rentoutua lihasjännityksistä, saada hyvää tekevän kasvohoidon tai ansaitun jalkahieronnan pitkän kaupungilla vietetyn päivän jälkeen.

Huippuluokan allas, sauna ja kuntosali

St. Georgen Caren hoitohuoneen yhteydessä on upea rentoutumisosasto, mutta myös kuntosali, joka on auki hotellivieraille vuorokauden ympäri. Pulahda lämpimään altaaseen ja tunne koko kehon rentoutuvan, tai vietä hetki saunassa keräten uutta energiaa ennen illan seikkailuja. Älä epäröi varata muutamaa yötä Hotel St. Georgessa seuraavalla Helsingin matkallasi – spa-osasto on todella aivan omaa luokkaansa ja tarjoaa rentouttavaa tekemistä kaikille.

Face treatment at St George Care Spa in Helsinki.Indoor pool at St George Care Spa in Helsinki.Relax at St George Care Spa in Helsinki.

St George Care Spa

Helsinki