Jäsenyys
Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Uusi ja jännittävä bistro Visbyssä

Ranskalaisia bistroherkkuja Gotlannin omaa tyyliä kunnioittaen, unohtumattomia kulttuurielämyksiä The Social Bar & Bistrossa – täydellinen kohtaamispaikka kaikkiin tarkoituksiin.

Moderneja bistroherkkuja

The Social Bar & Bistrosta löydät jokaiselle jotakin! Tekisikö mielesi mehukasta burgeria, suussa sulavaa pastaa tai raikasta salaattia? Lisäksi löydät laajan viini-, olut- ja alkoholittoman juomavalikoiman raikastamaan upeaa makuelämystä. Tule nauttimaan sosiaalisesta, mutta samaan aikaan rentouttavasta ilmapiiristä luoksemme!

Uusia muistoja ja kokemuksia

The Social Bar & Bistro on paikka kaikille! Ravintola toimii samalla tilana konserteille ja taidenäyttelyille sekä on toinen olohuoneesi ystävien ja kollegoiden kanssa käytäviin keskusteluihin. Nauti klassisista bistroannoksista, joissa korostuu gotlantilaiset raaka-aineet ja ole avoin yllättäville makuelämyksille, joita et ole aikaisemmin kohdannut.

Makumatka keskellä Visbyä

Ravintolan löydät aivan Clarion Hotel® Wisby yhteydestä Visbyn historiaa henkivän kivimuurin sisäpuolelta. Vietä ikimuistoinen päivä kuvankauniissa Visbyssä kierrellen kaupungin kauniita pikkukujia ja vieraillen uniikeissa putiikeissa ja kaupoissa, jotka tarjoilevat takuulla jotakin uutta ja erilaista. Kruunaa ikimuistoinen päivä The Social Bar & Bistrossa rentoutuen: herkullinen ruoka ja upea tunnelma ovat mitä parhain päätös päivälle.

The Social Bar & Bistro

Orange drink at restaurant The Social Bar & Bistro in Visby.Shrimp sallad at restaurant The Social Bar & Bistro.Table setting at restaurant The Social Bar & Bistro in Visby.Facade of Clarion Hotel Wisby on a sunny day, Gotland, Sweden.

The Social Wisby

Visby

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Torstai

  17:00 - 21:00

 • Perjantai - Lauantai

  17:00 - 22:00

 • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Strandgatan 6, 62124 Visby
 • contactPhonePuhelin
  +46 498 25 75 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  wisby@socialbarbistro.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt