Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Solna Ruotsi

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 16

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit ja kokoukset Solnassa

Quality Hotel™ Friends sijaitsee modernissa Arenastadenin kaupunginosassa. Tarjoamme mahdollisuuden erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen 2–2 500 osallistujalle – kaikkea aina laadukkaista kongresseista ikimuistoisiin juhliin.

Jos etsit kongressitilaa Friends Arena-stadionin ja Solnan rautatieaseman läheltä, olet täsmälleen oikeassa paikassa. Kongressi- ja tapahtumahotelli Quality Hotel Friends sijaitsee uuden kansallisareena Friends Arenan sekä shoppailuparatiisi Mall of Scandinavia -kauppakeskuksen naapurissa. Kokouspäivän kruunaa totaalinen shoppailuelämys tai mukava ilta urheilun tai konsertin parissa Friends Arenalla.

Modernit, joustavasti muunneltavissa olevat kongressi- ja tapahtumatilamme, erikokoisista kokoushuoneista sviitteihin ja juhlasaleihin, soveltuvat erinomaisesti niin pienempiin kokouksiin kuin suuriin kongresseihin, muotinäytöksiin, kursseihin ja messuihin sekä luonnollisesti kaikkiin elämäsi tärkeisiin juhliin. Meiltä löydät täydellisen tilan jokaiseen tilaisuuteen!

Useiden nimekkäiden yritysten konttorit löytyvät Solnasta, kuten PEAB, JM, NCC, Skanska, SAS ja Siemens. Solnan tukikohdakseen ovat vuodesta 2017 alkaen valinneet myös Telia, Vattenfall, Coop Sverige, ICA ja SE-Banken. Hotellistamme on vain lyhyt kävelymatka Arenastadenin yritysmaailmaan. Lisäksi Solna Business Park ja Solna strand sijaitsevat mukavan lyhyen matkan päässä. Näihin matkaat sujuvasti raitiovaunulla suoraan Solnan rautatieasemalta, joka sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotelliltamme.

Solna sijaitsee hieman Tukholmasta pohjoiseen ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin kongressien ja kurssien yhteydessä. Tukholman kulttuuri- ja viihdetarjonta odottaa sinua aivan nurkan takana, ja Tukholman keskustaan pääset Solnan rautatieasemalta paikallisjunalla vaivattomasti ja nopeasti, vain kahdeksassa minuutissa. Arlandan lentokentältä tulo hotellille käy yhtä sujuvasti, astu paikallisjunaan ja jää pois Solnassa – tervetuloa!

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.