Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Haninge Ruotsi

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 12

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Haningessa

Kokous tai kongressi Haningessa? Hotellimme on täydellinen valinta kokoushotelliksi ja meille on helppo saapua – Tukholman päärautatieasemalta 20 minuutissa ja Stockholmsmässan-messukeskuksesta 10 minuutissa – täällä kaikki on mukavan lähellä.

Yhden minuutin päässä Handenin juna-asemalta löytyy täydellinen kokouspaikka Tukholmasta etelään, nimittäin Quality Hotel™ Winn. Tarjoamme useita erilaisia tilaratkaisuja niin kongressi- ja kokouspäivään kuin koulutuksiin, seminaareihin, juhliin ja seurustelutilaisuuksiinkin. Hotellimme uudistunut ilme yhdessä erinomaisten liikenneyhteyksien kanssa tekee hotellistamme yhden Ruotsin kiinnostavimmista kongressi- ja tapahtumahotelleista, jonne on helppo saapua ja jossa on helppo viihtyä. Hotellissamme on lisäksi kiinnitetty paljon huomiota liikuntarajoitteisten sekä näkö- ja kuulorajoitteisten vieraiden viihtyvyyteen ja sujuvaan liikkumiseen.

Haluamme, että päivästäsi meillä tulee onnistunut ja viihtyisä ja autamme mielellämme suunnittelemaan tilaisuuden tai tapahtuman yhdessä kanssasi – räätälöimme tilaisuuden yhteyteen niin välipalatarjoilut ja lounaat kuin juhlaillan kolmen ruokalajin illallisineen ja aktiviteetteineenkin, toiveidesi mukaan. Hotellimme makumaailmasta vastaa suosittu Brasserie X -ravintolakonsepti, joka yhdistelee taitavasti ranskalaisen ja skandinaavisen keittiön makuja herkullisiksi kokonaisuuksiksi. Ravintolamme Bar X -baari puolestaan on täydellinen valinta alkudrinkkiin ennen illallista tai rentoon after-work-iltaan kollegojen ja ystävien kesken.

Quality Hotel Winn soveltuu myös erinomaisesti tukikohdaksi yrityksen teambuilding-päivään. Hotellimme sijainti luo hienot puitteet erilaisten aktiviteettien järjestämiseen ryhmille Haningessa.
Rudanin ulkoilualue sijaitsee kävelyetäisyydellä ja tarjoaa runsaasti erilaisia aktiviteetteja aina
juoksu-, maastopyörä- ja hiihtoreiteistä frisbeegolfiin ja rantalentopalloon. Lisäksi alueella on uimaranta ja mahdollisuus kalastaa ja grillata. Lähellä sijaitseva ainutlaatuinen Tukholman saaristo tarjoaa mahdollisuuden tutustua esimerkiksi kauniisiin Utön ja Dalarön saariin vesiltä käsin. Miltä kuulostaisi purjeveneretki tai hylkyjen metsästys?

Quality Hotel Winn -kokoushotellista on lyhyt kävelymatka Haninge Centrum -ostoskeskukseen. Lisäksi Kuninkaallisella Teknillisellä Korkeakoululla ja Södertörnin yliopistolla on sivutoimipisteet Handenissa.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.