Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Arlandan lentoasema Ruotsi

20 hotellia vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

20 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset Stockholm Arlanda Airport -lentokentän läheisyydessä

Etsitkö nykyaikaisia, joustavia kokous- ja juhlatiloja Stockholm Arlanda Airport -lentokentältä? Strawberry tarjoaa moniin tilanteisiin sopivia tiloja sekä terminaalissa, SkyCityssä että Arlandastadissa, 5 minuutin päässä lentokentältä.

Kokoushotellimme Clarion Hotel® Arlanda Airport sijaitsee terminaalien 4 ja 5 välissä, keskellä SkyCityä, Arlandan terminaalirakennuksessa. Hotellissa on paljon erikokoisia kokous- ja juhlatiloja, suosittu ravintolakonsepti Kitchen & Table by Marcus Samuelsson sekä ulkouima-allas kuntosaleineen. Nämä yhdessä tarjoavat ylellisen kokonaiselämyksen kongressin tai kokouksen aikana. Koska hotelli sijaitsee terminaalin sisällä, ovat sen tilat erinomaiset osanottajille, jotka saapuvat kokoukseen muilta Ruotsin paikkakunnilta tai muualta maailmasta. Kokoustiloihin Arlandan lentokentällä pääsee myös kätevästi Uppsalasta ja Tukholmasta. Lähijuna-asema Arlandassa on ainoastaan muutaman metrin päässä hotellista ja Arlanda Express on lähes yhtä lähellä. Jos saavut autolla, voit pysäköidä alennettuun hintaan lähellä kokoustiloja.

Ainoastaan viiden minuutin päässä Arlandan lentokentältä, hieman Märstan ulkopuolella, on toinen suuri kokoushotellimme, Quality Hotel™ Airport Hotel Arlanda. Myös täällä on useita tiloja kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin. Jos saavutte autolla, tarjoaa hotelli maksuttoman pysäköinnin kaikille kokouksen osanottajille.

Riippumatta siitä, suunnitteletko kurssia, seminaaria, kick-offia, messuja vai suurta juhlaa, löydät sopivat tilat hotelleistamme. Mikset järjestäisi omaa juhlaasi tai yksityistilaisuuttasi täällä, kansainvälisessä tunnelmassa?

Myös Arlandan lentokenttä on matkakohde sinänsä! Jos yövytte luonamme, voitte huvitella hotellissa tai kokea kaikki ostos- ja ruokailuelämykset lentokentän seinien sisällä.

Lue vähemmän
20 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.5.019 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.