Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Sundsvallissa

Tarjoamme kolme suosittua hotellia upealla paikalla Sundsvallin keskustassa. Valitse hurmaava Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall, kongressi- ja viihdehotelli Quality Hotel Sundsvall tai Clarion Hotel Sundsvall, jossa on skybar ja spa.

Hotelli keskeisellä sijainnilla

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall sijaitsee keskeisellä paikalla Sundsvallin ainutlaatuisessa Stenstanissa, lähellä ravintoloita ja kahviloita. Hotelli on aikaisemmin 1900-luvulla ollut elokuvateatteri ja rakennuksen historia elää edelleen sen seinissä. Täällä huoneen hintaan sisältyy aina aamiainen, Fika ja Iltapala. Hotellissa Quality Hotel Sundsvall asut keskeisellä paikalla, ja hotelli sopii erinomaisesti kokouksiin, kongresseihin ja viikonloppumatkoille. Hotelli on oikea viihdehelmi, joka tarjoaa yökerhon, baareja ja juhlatiloja jokaiseen tilanteeseen! Täällä on myös suuri pysäköintihalli suoralla yhteydellä hotelliin.

Ruotsin kaunein kaupunki

Sundsvall on nimetty Ruotsin kauneimmaksi kaupungiksi johtuen sen arkkitehtuurista sekä 1800-luvun lopun viehättävistä kivitaloista. Täällä on kaunista luontoa, hienoja hiekkarantoja, vaellusreittejä, hyvät kalastusmahdollisuudet sekä mainiot edellytykset hiihtoon.

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä

Sundsvall houkuttelee luokseen luontokokemuksilla ja vilkkaalla keskustallaan. Riippumatta siitä, matkustatko tänne työasioissa vai rentoutumaan, meiltä löytyy aina sopiva hotelli! Läheltä hotellejamme löydät Norlannin suurimman tarjonnan kauppoja ja putiikkeja suositussa ostoskeskuksessa In ja pääkadulla Storgatan. Ota perhe mukaan ja vieraile Himlabadet-vesipuistossa, joka on erittäin suosittu lapsiperheiden keskuudessa. 20 kilometrin säteeltä löydät 4 laskettelukeskusta ja Södra Bergetin ulkoilualueella on hienoja valaistuja kuntopolkuja. Mukavalta etäisyydeltä löytyvät myös Sundsvallin suurimmat nähtävyydet, kuten Tonhallen ja Sidsjöns Friluftscentrum. Sundsvall on lisäksi suosittu opiskelijakaupunki, joka houkuttelee opiskelijoita yliopistollaan nimeltä Mittuniversitetet.

Koe sinäkin Norlanti ja Ruotsin kaunein kaupunki!

Lähellä sijaitsevia kohteita

Borlänge

Gävle

Hudiksvall

Östersund

Lue vähemmän
5 hotellia alueella: Sundsvall

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

Tutustu Hotellit Ravintolat Kokoukset
3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.