Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Gävlessä

Tervetuloa Gästriklandiin ja charmikkaaseen Gävleen. Thomas Di Levan kotikaupunki tarjoaa runsaasti kulttuurielämää, kaunista luontoa ja moderneja hotelleja.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Kaupungin keskipiste

Jokaisella kaupungilla on keskipiste. Gävlen sydäntä ja Norra Slottsgatanilla sijaitsevaa keskipistettä kutsutaan nimellä Clarion Hotel Winn. Tämä moderni hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla – lähellä sekä ostosmahdollisuuksia, viihdettä että kulttuuria. Nauti vauhdikkaasta illasta tai rentoudu kansainvälisessä hotellissa, joka tarjoaa ammattitaitoisen henkilökunnan, suositun ravintolan ja elegantin baarin. Suositut turistikohteet Gävle konserthus ja Sveriges fängelsemuseum sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. Ja hotellilta on lisäksi vain 20 minuuttia autolla Gävle-Sandviken Airport -lentokentälle.

Maailmankuulu pukki ja metsän kuningas – koe Gävlen upea luonto

Vierailetko Gävlessä joulunaikaan? Tällöin sinun tulee ehdottomasti kävellä Slottstorgetille nähdäksesi maailmankuulun pukin, joka on itse asiassa maailman suurin olkipukki. Gävlessä sinulla on myös mahdollisuus tavata metsän kuningas – hirvi. Kybacka Gård tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea luonnon ja eläimet lähietäisyydeltä, ja myös nähdä hirviä hirviaitauksessa. Boulognerskogen on yksi Ruotsin suurimmista kaupunkipuistoista. Tämä puisto sijaitsee Gävleån-joen varrella ja on suosittu kohde niin kaveriporukoiden illanviettoon kuin lapsiperheidenkin keskuudessa – erityisesti kesäaikaan.

Kylpylöitä ja treeniä

Kiireisen päivän jälkeen voi olla mukavaa rentoutua oikein kunnolla. Clarion Hotel Winn -hotellissa pääset hotellin vieraana tutustumaan rentoutumisosastoon, josta löytyy sekä suuri uima-allas että lämmin sauna. Tämän lisäksi pääset nauttimaan modernista kuntosalistamme, ilman lisämaksua. Kuntosali sijaitsee rentoutumisosaston yhteydessä ja se on varusteltu italialaisen Technogymin laitteilla.

Kokoukset, tapaamiset ja tilat Gävlessä

Haluatko tietää lisää Gävlen kongressi- ja kokoustiloistamme? Tutustu tarjontaamme täällä.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Falun

Uppsala

Borlänge

Lue vähemmän
7 hotellia alueella: Gävle

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.