Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Sundsvalliin. Erinomainen sijainti kokousten, huvittelun ja elämysten kannalta, lyhyt kävelymatka Stenstaniin ostoksille. Hotellissa on suosittu ravintola q.bar, alakerrassa pysäköintihalli ja lähimpänä naapurina Bio Drakstaden.

Quality Hotel™ Sundsvall 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Sundsvall

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Sundsvall -hotellilta löytyy jokaiselle jotakin! Keskeisen sijaintinsa sekä 3 000 neliömetrin kokoussiipensä ansiosta hotelli on Sundsvallin hotellien kermaa.

Kokoukset keskiössä

Hotellin kokoussiivestä löytyy 17 kokoustilaa. Luentojen ja seminaarien järjestäminen hotellilla onnistuu hyvin, sillä hotellin omien tilojen lisäksi Filmstaden-elokuvateatterin aula sekä kahdeksan salia ovat käytössämme päiväsaikaan. Elokuvateatteri löytyy hotellin kanssa samasta rakennuksesta.

Avenyn ravintolat

Juhlasiivestä konserttisaliin ja jazzklubiin – Avenyltä löytyy Sundsvallin laajin tarjonta vapaa-ajan viettoa. Scen Avenyn ravintolat löytyvät kahdesta kerroksesta. Sieltä löytyy täydellinen kombinaatio illanviettopaikkoja ja rauhallisia ravintoloita.

Vapaa-ajan vietto Sundsvallissa

Quality Hotel Sundsvall sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päässä Sundsvallin kauniista vanhastakaupungista, josta löytyy kaikki mahdolliset ostosmahdollisuudet sekä palvelut. Avenyn ravintolat ja Filmstaden-elokuvateatteri löytyvät naapuristamme, mutta jos haluat lisää valinnanvaraa, suosittelemme vierailua Himlabadet-seikkailu-uimalaan ja Casino Cosmopoliin. Kesäaikaan suosittelemme Sundsvallin kauniita rantoja, ja talvisin kaupungin ympäristöstä löytyy mahdollisuudet sekä murtomaahiihtoon että lasketteluun.

Pysäköinti

Suoraan hotellin yhteydessä on pysäköintipaikkoja ja lämmitetty pysäköintihalli. Pääset sieltä hissillä suoraan hotellin vastaanottoon, kokouskerrokseen tai hotellin muihin kerroksiin. Pysäköinnin hinta pysäköintihallissa on 180 SEK/vuorokausi ja se voidaan lisätä hotellilaskulle. Pysäköintipaikkoja ei voi varata etukäteen, vaan ne ovat saatavilla saavuttaessa, tilan niin salliessa.

Yhteystiedot

  • Esplanaden 29, Box 746 852 36 Sundsvall , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Juna Sundsvall C -rautatieasemalle.

Bussi

Bussi pysäkille Navet.

Tietoja hotellista Quality Hotel Sundsvall

Hotellihuoneiden määrä

201 kappaletta – 429 vuodetta

Kokoustilojen määrä

25 kappaletta – tilaa 1433 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Sundsvall Timrå Airport -lentokenttä: 23 km, noin 20 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Sundsvall C -rautatieasema: noin 500 m
Bussipysäkki Navet: 500 m. Sekä kaukoliikenteen- että paikallisliikenteen bussit lähtevät täältä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.