Jäsenyys
A fish dish served to a table at NÒR restaurant.

Hemmottele itseäsi ruoalla ja juomalla Sundsvallissa

Sundsvallia kutsutaan usein pieneksi suurkaupungiksi ja se johtuu sen monipuolisesta ravintola- ja baaritarjonnasta. Suuntaa siis Sundsvalliin ja koe elämysten viikonloppu täynnä herkullisia kokemuksia. Budjetista ja mieltymyksistä riippumatta, löydät tästä rannikkokaupungista jokaiselle jotakin.

Ruokaa ja juomaa unohtumattomalla näköalalla

Clarion Hotel® Sundsvall asut lähellä kaikkea, mitä kaupungilla on sinulle tarjota. Näin ollen myös unohtumattomat makuelämykset odottavat sinua aivan kulman takana! Hotellin korkeudesta löydät nimittäin NÒR Sundsvall,jossa perinteiset pohjoismaalaiset annokset saavat uuden eurooppalaisen vivahteen. Täältä lölydät myös kattoterassin mitä upeimmalla näköalalla.

Koe Sundsvallin monipuolinen ravintolatarjonta

Sundsvallista löydät laajan valikoiman bistroja, perinteisiä ravintoloita, kahviloita ja baareja joka kadun kulmasta. Täältä löydät siis taatusti jokaisen makuun jotakin, teki mielesi sitten italialaista, aasialaista tai pohjoismaalaisia perinneherkkuja. Yhdistä kaupunkilomaasi ripaus luonnon kauneutta sekä kaupungin vilkasta yöelämää samalla herkutellen sen upeissa ravintoloissa. Tervetuloa Sundsvalliin - paikka, josta löydät jokaiselle jotakin.

Sundsvall

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa