Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Malmössä

Tervetuloa Malmöön, Zlatanin kotikaupunkiin ja Kööpenhaminan portille. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ylittää siltaa kokeaksesi kaupunkielämää: riittää, kun astut ulos hotellin ovesta.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Hotellitarjontamme Malmön keskustassa tekee tarpeisiisi sopivan huoneen löytämisen helpoksi riippumatta siitä, oletko kaupungissa työ- vai lomamatkalla. Yhden hotellimme skybarista saat 85m korkeudessa upean näkymän koko kaupungin ylle. Jos haluat tutustua metropoliin tarkemmin, hotellimme ovat kävelymatkan päässä monista Malmön maamerkeistä ja nähtävyyksistä. Tutustu Riberborgin rantaan tai vieraile vaikuttavan 190m korkean Turning Torson luona Västra hamnenissa. Kävele Lilla torgille, suositulle ravintola- ja baarialueelle, miellyttävään Folkets-puistoon tai rentoon Möllevångeniin. Kokeile Malmön herkullisia falafeleita. Kaupunkiin tutustuminen on helppoa myös pyörällä. Malmö on melko litteä kaupunki ja pyörätiet ovat hyväkuntoisia. Monet hotelleistamme tarjoavat pyörän käyttöösi, joten pääset helposti tutustumaan kaupunkiin. Haluaisitko nähdä enemmän kuin vain Malmön? 10 minuutin junamatkan päässä on Lundin yliopistokaupunki, ja 35 minuutissa pääset Kööpenhaminaan. Jos matkustat lentäen, sekä Kastrupin että Malmön lentokenttä ovat vain 20 minuutin päässä.

Lue vähemmän
11 hotellia alueella: Malmö

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.