Jäsenyys
Street food at The Terrace in Malmö.

Suosittuja ravintoloita ja baareja Malmössä

Malmö on kansainvälinen kaupunki. Tämä kansainvälisyys heijastuu myös kaupungin ravintola- ja baaritarjontaan. Täällä voit nauttia kaikkea Möllanin falafeleista aina valkoiselle pöytäliinalle katettuun maistelumenuun.

Malmön laaja ruokatarjonta

Skånen suurimman kaupungin falafeleissa on todellakin jotakin erityistä. Keskustelu kaupungin parhaan falafelin tittelistä on kiistanalainen, emmekä halua osallistua siihen. Mutta falafelien lisäksi kaupungista löytyy muutakin huomionarvoista. Ei unohdeta kaikkia Malmön tarjoamia muita ruokaelämyksiä! Täältä nimittäin löytyy makuja kaikkialta maailmasta ja kaikissa hintaluokissa.

Lilla Torg ja Malmön kauppahalli

Kuuluisa Lilla Torg on täynnä ravintoloita. Ulkoterassit ovat aina täynnä ihmisiä ja tunnelma on vuoden lämpimimpinä kuukausina mahtava – ehdoton vierailukohde! Malmön lähellä päärautatieasemaa sijaitseva kauppahalli on myös suosittu, ja Clarion Hotel® Malmö Livessä voit nauttia huippulaadukkaita mereneläviä, mutta myös pizzaa, gelatoa ja monia muita erilaisia herkkuja – kaikki tämä erittäin viihtyisässä ympäristössä.

Kattobaari ja ravintola näköalalla

Korkeuksissa nautittu drinkki tai pari tekee hyvää sekä sinulle että Instagram-tilillesi. Malmössä on useita upeita kattoterasseja, ja kaksi niistä sijaitsee aivan päärautatieaseman vieressä – The Terrace ja Sky Bar Malmö Live. Kaupungilla on paljon tarjottavaa ruoan suhteen, mutta jos tykkäät voileivistä ja snapseista, suosittelemme ottamaan junan Öresundin sillan yli Kööpenhaminaan. Vain 30 minuutissa olet uudessa kaupungissa, uudessa maassa ja täysin erilaisessa ravintolakulttuurissa.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset