Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Luulaja

Oletko matkalla Luulajaan ja tarvitset hotellia? Tarjoamme useita hotelleja Luulajan keskustassa. Asu lähellä keskusasemaa, yliopistoa Luleå Tekniska Universitet, mukavia ravintoloita, baareja, kahviloita ja ostoskatuja.

Hotellimme Luulajassa

Tarjoamme useita hotelleja Luulajan keskustassa. Parin minuutin kävelymatkan päässä Luulajan keskusasemalta sijaitsee Comfort Hotel® Arctic, jossa on monia edullisia huonetyyppejä, joka sopii yhtä hyvin niin liikematkailijoille kuin myös niille, jotka saapuvat tänne viikonloppua viettämään. Jos haluat käyttää uima-allasta ja saunaa sekä rentoutumis- ja kylpylätiloja, Clarion Hotel® Sense ja Quality Hotel™ Luleå ovat hyviä vaihtoehtoja. Molemmat sijaitsevat lähellä Norra hamn -satamaa, vain kivenheiton päässä Stadsparkenin puistosta ja Norrbottensteatern-teatterista.

Nähtävyyksiä Luulajassa

Luulaja tarjoa laajan valikoiman aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Pitkän rannikkonsa, lähellä sijaitsevan saariston ja suurten metsäalueiden ansiosta on ymmärrettävää, että niin monet Luulajan asukkaista pitävät ulkoiluaktiviteeteista. Kesät tarjoavat rantaelämää, ulkoilmaravintoloita, keskiyön auringon sekä elävän saariston, jossa voit valita useista veneretkistä. Talvella, kun jää on paksua, voit sen sijaan kävellä läheisille saarille! Pitkän talvikautensa ansiosta Luulaja sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kokeilla moottorikelkkailua, koiravaljakolla ajamista, luistelua, maastohiihtoa, pujottelua tai fatbikella ajelua. Fatbike on maastopyörä, jossa on erityisen suuret ja leveät renkaat, minkä ansiosta voit pyöräillä millä alustalla tahansa. Monet yritykset tarjoavat opastettuja retkiä, joihin kuuluvat usein eväät. Ehkä pääset kokemaan myös myyttiset revontulet - Aurora Borealis!

Gammelstad kyrkby - maailmanperintö, joka on tutustumisen arvoinen

Aivan Luulajan keskustan ulkopuolella sijaitsee Gammelstad Kyrkby, yksi Ruotsin viidestätoista maailmanperinnöstä. Täällä voit nähdä ne talot ja kirkkotuvat, jotka olivat Luulajan kaupungin ydin 1600-luvulla. Älä vain missaa vuonna 1492 rakennettua myöhäisen keskiajan kirkkoa, joka on edelleen käytössä!

Joustavat kulkuyhteydet

Luulajan keskustassa sinulla on lähes kaikki lähelläsi, mutta jos haluat tehdä retkiä kaupungin ulkopuolelle, sinulla on valittavissa useita kuljetusmahdollisuuksia. Vuokra-auto on suosittu valinta ja voit valita useiden autovuokraamojen välillä. Tietysti täällä on myös paikallisia linja-autoja niille, jotka valitsevat mieluummin yleiset kulkuneuvot. Monet tutustuvat kaupunkiin ja sen ympäristöön myös pyöräillen.

Lähellä Luulajan Teknillistä Yliopistoa (LTU)

Aiotko mennä tervehtimään jotakuta Luulajan opiskelijoista? Kaikki hotellimme sijaitsevat kävelymatkan päässä yliopistosta ja sopivat erinomaisesti lähtökohdaksi, kun tulet tänne vierailulle.

Lisävinkkejä siihen, mitä voit tehdä Luulajassa

Lue lisää siitä, mitä voit tehdä Luulajassa kesällä
Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä talvisessa Luulajassa
Tutustu Luulajan parhaisiin ravintoloihin ja baareihin

Lähellä sijaitsevia kohteita

Boden
Skellefteå
Uumaja

Lue vähemmän
5 hotellia alueella: Luulaja

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.