Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Skellefteå

Tervetuloa Västerbotteniin ja Skellefteån kultakaupunkiin. Täällä asut nykyaikaisissa huoneissa kaupungin sydämessä. Koe jännittävää kulttuuria, urheilua tai suurenmoista luontoa – Skellefteåssa on eri aktiviteetteja ja nähtävyyksiä lähellä sinua.

Läheisyys viihteeseen ja aktiviteetteihin

Paikassa, jossa Skellefteån vanha kaupungintalo aikaisemmin oli, sijaitsee tänä päivänä Comfort Hotel Skellefteå Stadshotell. Osoitteessa Stationsgatan 8 sinulla on viihde, ostosmahdollisuudet ja kaikenlaiset aktiviteetit heti ovesi ulkopuolella. Kaupungin ydin on täynnä ihastuttavia pieniä kauppoja ja ostoskeskuksia. Vintergatan Galleria sijaitsee Skellefteå Stadsparkin yläpuolella ja siellä on valikoima mukavia kauppoja ja kahviloita. Skellefteå sijaitsee noin 15 kilometriä ylävirtaan Pohjanlahdesta ja Skelleftehamnista, missä E4 kohtaa Skellefteälvenin. Hotellilta sinulla on vain viiden minuutin kävelymatka Skellefteån linja-autoasemalle. Lisäksi Skellefteån lentokenttä Skellefteå Airport sijaitsee vain hieman yli 20 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.

Sauna ja rentoutumisosasto

Pitkän päivän jälkeen voi olla mukavaa rentoutua ja ladata akkujaan. Hotellissa Quality Hotel Skellefteå sinulla on mahdollisuus käyttää sauna- ja rentoutumisosastoa. Nauti jommassa kummassa kahdesta aivan uudesta rentoutumishuoneesta, joista on maaginen näköala Stadsparkeniin ja Skellefteälveniin. Hotellin kellarikerroksessa sinulla on lisäksi hotellin vieraana mahdollisuus käyttää niin saunaa kuin poreallastakin ilman lisämaksua. Hotellista löytyy myös Aqua Spa – yksi Ruotsin hienoimmista päiväkylpylöistä, jossa voi saada kaikkea mahdollista manikyyristä ja pedikyyristä alkaen aina kasvohoitoihin ja hierontaan asti.  

Kulttuuri, ulkoilu ja urheilu

Skellefteå on nuori kaupunki vanhalla seudulla ja siellä on paljon nähtävää ja paljon tekemistä – kaupunki perustettiin vuonna 1845, mutta Skellefteån pitäjä on peräisin 1300-luvulta. Kaupunkia kutsutaan joskus ”kultakaupungiksi” –suurelta osin sen kuuluisan Skelleftefältet-kentän ansiosta, joka on yksi maailman mineraalirikkaimmista. Kulttuuri- ja ulkoilualue Nordanåssa, joka sijaitsee kaupungin nykyaikaisessa keskustassa, on mielenkiintoinen ja historiallinen paikka. Täällä kerrotaan paikan merkityksestä pitäjän kirkolliselle, sosiaaliselle ja kaupalliselle elämälle jo keskiajalta lähtien. Västerbotten-teatteri, Skellefteå-museo ja Nordanån teatteri antavat sinulle laajan kulttuuritarjonnan kaupungissa. Kaupungissa on myös useita tunnettuja kirjailijoita ja se onkin viime aikoina tullut tunnetuksi ”kertojien kaupunkina” esimerkiksi jokavuotisella”Berättarfestivalen i Skellefteå” -festivaalillaan. Skellefteå on myös hyvä urheilukaupunki ja se on saavuttanut suurta menestystä esimerkiksi jääkiekossa, hiihdossa ja kamppailulajeissa.

Kongressit, kokoukset ja tilat Skellefteåssa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Skellefteåssa? Löydät tarjontamme tästä.

Läheiset kohteet

Umeå

Lue vähemmän
9 hotellia alueella: Skellefteå

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

Tutustu Hotellit Ravintolat Kokoukset
3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.