Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Bodensia Boden ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Bodensia

Boden,  Ruotsi

Quality Hotel Bodensia on moderni kokoushotelli Bodenin sydämessä. Hotellissamme on viihtyisä kokousosasto, oma ravintola ja suuret rentoutumisosastot. Olemme erinomainen valinta niin tehokkaisiin kokouksiin kuin mukavaan viikonloppuunkin.

Quality Hotel™ Bodensia 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
2,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

2,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Bodensia

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel Bodensiaan - business- ja kokoushotelliin Bodenin keskustaan. Olemme moderni ja viihtyisä kaupunkihotelli laatua ja toiminnallisuutta arvostaville matkailijoille.

Bodenin palvelut nurkan takana

Bodenin palvelutarjonnan, ostoskeskuksen, kulttuuritarjonnan ja liikuntareitit löydät aivan hotellimme nurkan takaa. Yksitoistakerroksinen hotellimme tarjoaa ainutlaatuisen näköalan, lämminhenkisen miljöön ja ensiluokkaista palvelua. Quality Hotel Bodensia sijaitsee Bodenin suurimman ostoskeskuksen, Enter Gallerian yhteydessä. Täältä löydät liki parikymmentä liikettä aina idyllisistä pikkuputiikeista suuriin kauppaketjuihin. Toisin sanoen kaikki, mitä tarvitset, on samassa rakennuksessa – mukavaa, eikö totta?

Tilaa suurille ajatuksille

Kokous, kurssi, seminaari tai kick-off – on monia erinomaisia syitä kokoontua työn ulkopuolella. Quality Hotel Bodensiassa on viisi modernisti varustettua, erikokoista kokoustilaa, joissa on tilaa luoville ideoille ja suurille ajatuksille. Lue lisää kokousmahdollisuuksista täältä .

Viikonloppu Bodenissa

Oletko aikeissa vierailla Bodenissa perheen tai ystävien kanssa? Boden tarjoaa runsain mitoin erilaisia hauskoja ja jännittäviä aktiviteetteja, jotka ovat vain kivenheiton päässä hotelliltamme. Täällä voit muun muassa viettää päivän shoppaillen, vierailla Puolustusmuseossa, polskutella vesipuistossa ja nauttia iloisesta tunnelmasta Western Farm -huvipuistossa. Kysy meiltä vinkkejä tekemiseen – me tunnemme Bodenin kuin omat taskumme!

Rentoutumista näköalalla

Pitkän ja tapahtumarikkaan päivän kruunaavat hotellimme viihtyisät rentoutumisosastomme – kerroksissa 10 ja 11. Täältä löydät viisi saunaa, joista kaikista on upeat näkymät vanhan varuskuntakaupunki Bodenin ja sen ympäristön yli. Täällä voit viettää aikaa rakkaan kanssa mukavissa lepotuoleissa rentoutuen, käydä kollegojen kanssa läpi päivän kokousta uima-altaassa tai viettää laatuaikaa koko perheen kesken.

Yhteystiedot

  • Kungsgatan 47 961 35 Boden , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Juna Bodenin juna-asemalle

Bussi

Bussipysäkki: Medborgarplatsen tai Kvarnängen

Luulajan lentokentältä (Luleå Airport)

Bussi tai lentokenttätaksi hotellille

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Boden Taxi, +46 921 177 10  ja Minicab, +46 921 640 00

Tietoja hotellista Quality Hotel Bodensia

Hotellihuoneiden määrä

100 kpl – 216 vuodetta

Kokoustilojen määrä

5 kpl – maksimikapasiteetti 400 osallistujaa

Etäisyys lentokentältä

Luleå Airport: 42 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bodenin juna-asema: 1 km
Bussipysäkit: Medborgarplatsen ja Kvarnängen: 5 minuutin kävelymatka.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.