Jäsenyys
Slippers by the pool at spa hotell.

Luulaja tarjoaa ihania spa-elämyksiä

Monet vierailevat Luulajassa sen kauniin luonnon, Gammelstads Kyrkstadin tai Lentomuseon vuoksi. Luulaja on kontrastien kaupunki ja siellä voit kokea kaikkea saaristosta ulkoiluun, maailmanperintökohteista historiallisiin paikkoihin ja kaupungin sykkeeseen. Ja lisäksi upeita spa-elämyksiä.

Ylellisiä hetkiä päivä-spassa

Luulaja tarjoaa monentyyppisiä spa-elämyksiä niin isoille kuin pienille. Valittavana on suuria spa-kylpylöitä useammalla altaalla, saunalla ja hoidoilla sekä pieniä persoonallisia spa-paikkoja, joissa voi unohtaa arjen kiireet. Spassa käynti on suosittu aktiviteetti niin luulajalaisten kuin vierailijoidenkin parissa sekä tietenkin myös hotellivieraiden, jotka haluavat kruunata käyntinsä jollakin erityisellä.

Yövy spa-hotellissa Luulajassa

Yksi vaihtoehto spa-hotelliksi lähellä Luulajan keskustaa on Clarion Hotel® Sense. Se on paikka, jossa saa mielenrauhaa ja rentoutusta, hyvinvointia ja palautumista uniikissa ympäristössä kauniilla näköalalla kaupungin kattojen ja pohjoisen sataman yli.

Ihana tauko arjesta

Käy itseksesi tai varaa päivä-spa ystävien kanssa, kun haluatte hemmotella itseänne kunnolla. Voit nauttia erilaisista saunoista, lämpimästä lähteestä tai jalkakylvystä, jolla voit antaa jaloille huolenpitoa, mitä ne ansaitsevat. Rentoutuminen arjen stressistä saa sinut valmiiksi kokemaan, mitä Luulajalla on tarjottavanaan!

Luulaja

Spa ja relax

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa