Jäsenyys
Freshly made hamburger with melted cheese.

Ruokaa ja juomaa Luulajassa – jokaiselle jotakin

Vierailu Luulajassa tarjoaa monia mahdollisuuksia tutustua erilaisiin kulinaarisiin aarteisiin. Luulaja on ruokaparatiisi, josta löytyy varmasti jotakin kaikkiin mieltymyksiin ja makuihin. Täällä voit maistaa jotakin klassista tai uutta viihtyisässä miljöössä ja sinulle sopivaan hintaan.

Baareja näköaloilla ja hyvillä juomilla

Haluatko rentoutua hyvän drinkin äärellä pitkän Luulaja-päivän jälkeen? Mieleisen baarin löytämiseen ei mene kauan! Clarion Hotel® Sense -hotellin kattobaari on suosittu valinta – täällä voit nauttia hyvin koostetun cocktailin Norra Hamniin ja kattojen ylle aukeavien maisemien kera. Kaupunki tarjoaa monenlaisia baareja, joista monilla on oma nichensä. Löydät giniin, viskiin ja olueen erikoistuneita baareja. Ja monia, jotka ovat auki pitkälle yöhön.

Löydä itsellesi sopiva ravintola

Luulaja-vierailun yhteydessä kannattaa ehdottomasti käydä yhdessä kaupungin lukuisista gourmetravintoloista, jotka tarjoavat aitoja makuja Ruotsin Lapista. Norrlandin raaka-aineista kootut rikkaat makuelämykset ovat taattuja niitä kaipaaville. Tai ehkä etsit jotakin kansainvälisempää? Luulajan ruokakulttuuri sisältää myös aasialaista, italialaista, amerikkalaista ja paljon muuta. Tervetuloa Luulajaan!

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset