Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Uumajassa

Tervetuloa Uumajaan, koivujen kaupunkiin! Tässä kulttuurihelmessä kohtaat monia vaihtoehtoja. Kaikki neljä hotelliamme sijaitsevat tämän tapahtumarikkaan kaupungin keskeisillä paikoilla!

Monia jännittäviä valinnanmahdollisuuksia

Uumajassa mahdollisuutesi ovat monet. Keskeisesti Storgatanilta löydät kaksi hotelleistamme – Comfort Hotel Umeå Cityn ja Clarion Collection Hotel Umanin. Comfort Hotel Umeå City sijaitsee todella keskeisellä paikalla ja on erinomainen valinta, kun haluat matkustaa modernisti, helposti ja edullisesti. Kivenheiton päästä samalla kadulla, Uumajanjoen tuntumassa, löydät Clarion Collection Hotel Umanin. Kauniissa hotellissamme on kattavat  palvelut matkustajalle, joka kaipaa reissullaan sujuvuutta ja mukavuutta. Vain kahden kadunvälin päässä sijaitsee  Comfort Hotel Winn Skolgatanilla. Tämä hyvällä maulla ja modernilla otteella sisustettu hotelli on täydellinen valinta, jos arvostat designia ja haluat majoittua kaupungin sykkeessä. Hotelli sijaitsee nimittäin aivan uuden galleria Utopian vieressä.

Täydellinen vastakohda uutta ja vanhaa, suurta ja pientä

Vaikka Uumaja ei kuulu Ruotsin suurimpien kaupunkien joukkoon, se on kuitenkin todellinen kulttuurikeskus. Se sisältää täydellisen sekoituksen suuruutta ja jännittävyyttä, tyyneyttä ja viehättävyyttä. Kaupunki tunnetaan monista museoistaan, festivaaleistaan ja kuplivasta ulkoilmaelämästään. Se on myös kauan ollut yksi Ruotsin pidetyimmistä opiskelukaupungeista. Uumaja vain yksinkertaisesti on omaa luokkaansa. Riippumatta siitä, minkä hotelleistamme valitset, tulet olemaan kävelyetäisyyden päässä Uumajan parhaasta tarjonnasta.           

Kongressit, kokoukset ja tilat Uumajassa

Haluatko lisätietoja kongressi- ja kokoustiloistamme Uumajassa? Löydät valikoimamme täältä. 

 

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Skellefteå

Lue vähemmän
5 hotellia alueella: Uumaja

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.