Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Sarpsborg Norja

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset, kongressit ja tiimitoiminta Sarpsborgissa

Haetko kokous- tai kongressitiloja Sarpsborgissa? Quality Hotel™ Sarpsborg on kokoushotelli suurella tarjonnalla aktiviteetteja ja elämyksiä koko tiimille, 50 minuutin automatkan päässä Oslosta ja 15 minuutin päässä Mossin lentokentältä Ryggessä.

Yhtenä Norjan suurimmista perhe- ja kokoushotelleista Quality Hotel Sarpsborg tarjoaa suuren valikoiman kokoushuoneita ja kongressitiloja, jotka ovat täysin mukautettavissa ja räätälöitävissä vierailunne toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pieni kokous, johtokunnan kokous, suuri kongressi tai leikkisä kickoff ja tiimin rakentaminen? Ei ongelmia - hotelli taitaa sekä liike-elämän että huvitukset!

Kun on tiimitoiminnan aika, on Superlandilla, joka on aktiviteettikeskus sekä suurille että pienille, tarjottavanaan kaikkea mahdollista ja hieman enemmänkin. Haasta kollegat minigolfiin, testaa kiipeilyseinä ja kiipeilyrata tai jakakaa tiiminne joukkueiksi ja kilpailkaa jalkapallossa, sählyssä tai koripallossa Bollbingenissa. Ja jos tämä ei riitä, on olemassa myös Badeland - vesipuisto, joka on kooltaan 2000 neliömetriä!

Quality Hotel Sarpsborgin laaja valikoima sopii myös mainiosti yksityisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Täällä voit hyvin järjestää lastenjuhlat, rippijuhlat, perhepäivällisen tai polttarit. Ja jos kyseessä on häät, hotellissa on fantastinen hääsviitti ja monia hienoja hotellihuoneita häävieraille.  

Ainoana Norjan kaupunkina, jossa on sekä saaristo että laskettelurinteet 10 minuutin etäisyydellä kaupungista, on Sarpsborg ihanteellinen kohde, jos haluatte lähteä ulkoilemaan hotellilta. Täällä on myös Kulåsparken, yksi Norjan suurimmista kaupunginpuistoista, sekä vaikuttava Sarpsfossen, Euroopan suurin vesiputous. 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.5.019 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.