Jäsenyys
Quality Hotel Sarpsborg fasade

Syö ympäri Sarpsborgia

Sarpsborg sijaitsee vajaan tunnin matkan päässä Oslosta, parinkymmenen kilometrin päässä Ruotsin rajalta. Paikka tarjoaa eniten auringonpaistetta koko Norjassa, ja se on myös ruoan ystävien kätketty helmi. Sarpsborgissa on lukuisia ravintoloita ja baareja, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia!

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Sarpsborg sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja tarjoaa kaikki ihanaan viikonloppuun tarvittavat mukavuudet, mukaan lukien ruoat ja juomat! Hotellin omassa The Social Bar & Bistrossa voit nauttia sekä kotiruokaa että terveellisistä raaka-aineista rakkaudella valmistettuja kolmen ruokalajin aterioita. The Social Bar & Bistro tarjoaa myös klassisia bistroannoksia modernilla twistillä.

Keskustan baarit ja ravintolat

Sarpsborgin keskustassa on valittavaksi runsaasti ruokapaikkoja ja baareja. Miltä kuulostaisi viihtyisä ravintola, jossa on tarjolla luovia väliruokia ja fantastisia jälkiruokia? Vai kaipaatko kenties aasialaista, italialaista tai klassista norjalaista ruokaa? Kaupungin keskustassa on myös useita baareja ja pubeja, joissa on runsaat menut. Tervetuloa Sarpsborgiin.

Sarpsborg

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset