Fredrikstad ei ehkä ole ensimmäinen kaupunki, jota ajattelet, kun sanomme «kulinaarinen Mekka» – mutta anna meidän vakuuttaa se sinulle! Tässä on sinulle 6 kiehtovaa syytä vierailla kauniissa Fredrikstadissa.

Starters at Slippen Fredrikstad
Photo: Slippen

Aivan raakaa St. Raw -ravintolassa


asian-fusion-food-on-platter • Ruokatyyppi: Asian fusion/japanilainen Ulkoterassi ja take-away

 • Sopii: Pareille, perheille, pienille ryhmille

 • Hintataso: Keskitaso/korkea


St. Raw on supersuosittu sushi- ja aasialainen fuusioravintola Fredrikstadissa. Ruokapaikka on tunnettu siitä, että siellä tarjoillaan rapeaa, tuoretta kalaa ja herkullisia makuyhdistelmiä. Ravintola on pieni ja intiimi, joten tämä ei ole paikka, johon viedään työpaikan koko osasto. Hyvä uutinen on se, että ravintolalla on take-away, joten sieltä voit aina tilata ylityöruokaa sen sijaan!


Ehkä olet menossa Fredrikstadiin työn tai huvittelun merkeissä? Varaa yöpymistäsi varten huone loistavasta Quality Hotel™ Fredrikstad -hotellista, joka sijaitsee aivan St. Raw -ravintolan vieressä, ja saat kätevän ja mukavan oleskelun.


Italialaista temperamenttia Villa Paradiso Fredrikstadissa


stock-pizza-in-stone-oven • Ruokatyyppi: Italialainen

 • Sopii: Ryhmille, pareille, yrityksille, perheille

 • Hintataso: Keskitaso/korkea


Jos mielesi ei tee mereneläviä, Villa Paradiso Fredrikstad löytyy vain muutaman metrin päästä St. Raw -ravintolasta. Täältä saat aivan fantastista ja aitoa italialaista pizzaa, joka on paistettu puulämmitteisessä uunissa, ja joka torstai järjestetään täysin italialainen ilta elävällä musiikilla. Paikka sopii hyvin ryhmille, täällä on paljon tilaa ja mukava tunnelma.


Tiesitkö että…
Villa Paradiso perustettiin yhtenä Oslon monista ravintoloista, ja Fredrikstad on ensimmäinen ravintola, jonka he ovat avanneet pääkaupungin ulkopuolella. Hurraa Fredrikstad!


Liekkejä, savua ja lihaa Restaurant Kølissa


baby-back-ribs-served-with-ketchup • Ruokatyyppi: BBQ, amerikkalainen, korealainen, latinalaisamerikkalainen

 • Sopii: Ryhmille, perheille, työporukoille

 • Hintataso: Korkea


Restaurant Køl tarjoaa kaikenlaisia grillattuja herkkuja. Täältä saat sekä Korean että Latinalaisen Amerikan ja Amerikan inspiroimaa grilliruokaa, joka on valmistettu mestarillisesti hiiligrillissä. Aitoon BBQ-tyyliin valitset ensin lihapalan, sitten valikoiman lisukkeet. Hyvien lisukkeiden ansiosta myös kasvissyöjät voivat löytää täältä jotakin. Hauskaa ja uskomattoman maukasta – täällä puhumme todella umamista!


Jos asut hotellissa Fredrikstadin keskustassa, olet aivan Køl-ravintolan ja useimpien muiden kaupungin hyvien ravintoloiden äärellä!


Meren antimia Slippen-ravintolassa


sommerbildeSLIPPEN Edit Valokuva: Slippen • Ruokatyyppi: Nordic fusion

 • Sopii: Ryhmille, perheille, työporukoille

 • Hintataso: Korkea


Restaurant Slippen voi houkutella suurella ja monipuolisella à la carte -menullaan, jossa keskitytään kaloihin ja äyriäisiin. Tämä on mukava paikka, jossa on hyvin suunnitellut ateriat ja viinipaketit. Tänne ovat myös kasvissyöjät ja vegaanit sydämellisesti tervetulleita, mutta ota mielellään yhteyttä etukäteen saadaksesi optimaalisen kokemuksen. PS: Osta ravintolan omaa leipää ja voita hienoksi tuliaiseksi kotiin, kun olet viikonloppu- tai työmatkalla Fredrikstadissa!


Suuret annokset ja paljon makua ravintolassa Mother India


indian-food-served-in-traditional-bowl • Ruokatyyppi: Intialainen ja aasialainen

 • Sopii: Ryhmille, perheille

 • Hintataso: Keskitaso


Mother India on suuri suosikki Fredrikstadin asukkaiden keskuudessa. Ymmärrämme sen hyvin, sillä täällä saat aivan yksikertaisesti pohjoisintialaista ruokaa reiluina annoksina. Puhumme kermaisista kastikkeista, ilmavasta naan-leivästä, mureasta lihasta ja fantastisista kasvisruoista – ja kaikki on maustettu täydellisyyteen asti. Täällä on myös järjestelmä 6 eri voimakkuusasteella, joten saat ruokia, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun makuusi.


Uneksi itsesi Espanjaan Delicatessen Fredrikstad -ravintolassa


Delicatessen Fredrikstad Valokuva: Paul Paiewonsky • Ruokatyyppi: Espanjalainen, tapakset

 • Sopii: Ryhmille, perheille, työporukoille, pareille

 • Hintataso: Keskitaso/korkea


Delicatessen Fredrikstad on tapasravintola, joka ottaa raaka-aineet todella vakavasti. Täällä saat tapasklassikoita, kuten albóndigas ja patatas bravas, ja myös jännittäviä versioita norjalaisista raaka-aineista valmistettuina. Parasta on, että kaikki ovat yhtä maukkaita. Delicatessen on pakollinen kaikille, jotka pitävät pikkupurtavista ja voimakkaista makuprofiileista!
Lue lisää!