Helsingissä on laaja valikoima ruokailuvaihtoehtoja sekä vegaaneille että kasvissyöjille. Vaikka kaupungista ei vielä löydykään monia kokonaan vegaanisia ravintoloita, useat niistä tarjoavat kuitenkin herkullisia vegaanivaihtoehtoja.  Seuraavassa esiteltynä joitakin pääkaupunkimme parhaista kasvis- ja vegaaniravintoloista.

OmNam

Kävelymatkan päässä Clarion Hotel Helsinki -hotellista sijaitsee myöskin OmNam – hieman mystinen, mutta ihana vegaaniravintola. Tässä Annankadun sisäpihalla sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan sekä gourmetruokia että myös yksinkertaisempaa pikaruokaa. Kesällä avataan lisäksi fantastinen ulkoterassi pihalla – ehdottomasti vierailun arvoinen niille, jotka etsivät mahtavaa kasvisravintolaa Helsingissä.

Cargo

Konttikahvila Cargo Ruoholahdessa koki vuonna 2016 muutoksen, kun siitä tuli kasvisravintola. Täällä voit nauttia niin terveellisen lounaan kuin illallisenkin, johon kuuluu useita ruokalajeja. Ainutlaatuisella tunnelmallaan ja runsaalla valikoimallaan Cargo on kasvanut suosikiksi monien kaupungin asukkaiden ja vierailijoiden keskuudessa. Monet ruokalajit on lisäksi saatavilla täysin vegaanisina. Veden toisella puolella sijaitsee Clarion Hotel Helsinki – 78 metriä korkea trendikäs laatuhotelli.

Date + Kale

Kampin ostoskeskuksen viidennen kerroksen Korttelista löytyy Date & Kale -ravintolan, joka on viihtyisä ja raikas herkkuravintola. Ravintolassa on kaikki kasvipohjaista, ekologista, gluteenitonta ja maidotonta. Täällä tarjoillaan joka aamu raakapuuro- tai smoothiekulhoaamiainen – erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat potkaista päiväsi käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla! Hotel F6 on elegantti hotelli, joka sijaitsee lähellä ostoskeskusta. Täällä asut keskustassa design-huoneissa, joista on hyvä näköala.

Ravintola OmNam

Lue lisää:

Trendikästä kasvisruokaa Oslossa

Hyviä kasvis- ja vegaaniravintoloita Tukholmassa