Jos haluat löytää hyvän ravintolan Tukholmassa, se ei ole tehtävä eikä mikään – tarjonta on nimittäin valtava! Opastamme sinua löytämään Ruotsin pääkaupungin ravintolaviidakossa ravintolat, jotka jäävät hieman tutkan alle, mutta tarjoavat korkealaatuista ruokaa!

restaurant-lilla-ego-dining-area.jpg
Valokuva: Lilla Ego

Vasastan


Yuc!


Missä: Norrtullsgatan 15
Keittiö: Fuusiota


Fuusioravintola, joka yhdistää meksikolaisen ruoan vivahteet muiden maailmankolkkien makuihin pikkupurtavien muodossa. Valitse Yucin eri varianteista Cevichejä ja Tacoja ja nauti annoksesi todella ainutlaatuisesta drinkkilistasta löytyvän drinkin kanssa!


Hotellit lähellä: Clarion Hotel® Sign & Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central


Valokuva: Yuc!


Valokuva: Yuc!


Lilla Ego


Missä: Västmannagatan 69
Keittiö: Pohjoismaista


Tämä pienempi ravintola, joka löytyy White Guiden listalta, tarjoaa rennon tunnelman ja erittäin herkullista ruokaa. Yksi kaupungin parhaista krouveista, joskaan siitä ei ole ehkä kirjoitettu yhtä paljon kuin joistakin muista. Koska pöytätilauksissa on pitkä odotusaika, annamme vinkin, että kärsivällinen voi usein saada pöydän baarista hetken odotuksen jälkeen.


Hotellit lähellä: Clarion Hotel® Sign & Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central


Valokuva: Lilla Ego
Södermalm


Delikatessen Bistro Bar


Missä: Krukmakargatan 22
Keittiö: Ranskalaista


Tässä ranskalaisessa Bistrossa saat pienen palan Pariisia keskellä Södermalmia! Ruokalista sopii niin lihan ystäville kuin kasvissyöjillekin ja erittäin osaava henkilökunta auttaa sinua mielellään löytämään hyvän, valitsemasi ruoan kanssa sopivan viinin.


Hotelli lähellä: Clarion Hotel® Stockholm
Gamla Stan


Barrels


Missä: Stora Nygatan 20 & Smålandsgatan 22
Keittiö: Hampurilaisia


Kahdesta osoitteesta Tukholmassa löydät tämän kodikkaan hampurilaisravintolan, joka on ollut olemassa ainoastaan pari vuotta, mutta on jo tullut hampurilaisten ystävien suosimaksi valinnaksi! Täällä voit nauttia laadukkaista hampurilaisista vastaleivotulla leivällä sekä laajasta valikoimasta olutlajeja, jotka sopivat erinomaisesti yhteen hampurilaisesi kanssa.


Hotellit lähellä: Hobo & At Six


Valokuva: Barrels


Valokuva: Barrels


Stockholms Gästabud


Missä: Österlånggatan 7
Keittiö: Ruotsalaista kotiruokaa


Viihtyisä ja kodikas ravintola, joka tarjoilee hyvää ruotsalaista kotiruokaa kohtuullisin hinnoin. Sijaitsee erinomaisella paikalla Vanhassa Kaupungissa (Gamla Stan), kivenheiton päässä kuninkaanlinnasta. Klikkaa tästä Facebook-sivulle.


Hotellit lähellä: Hobo & At Six


The Hairy Pig Deli


Missä: Österlånggatan 9
Keittiö: Lihaa ja Tapaksia


Älä anna epätavallisen nimen huijata sinua, sillä The Hairy Pig Deli on todella upea kokemus! Tänne saapuva lihan ystävä voi valita pääruokien ja tapas-varianttien välillä. Gourmet-makkara on ravintolan päänumero!


Hotellit lähellä: Hobo & At Six


Valokuva: The Hairy Pig Deli
Kungsholmen


Mooncake


Missä: Bergsgatan 33
Keittiö: Aasialaista


Jos etsit aasialaista ruokaa, voimme suositella Mooncake-ravintolaa Kungsholmenin sydämessä! Täällä valmistetaan yhdistelmiä perinteisestä ja nykyaikaisesta itä-aasialaisesta ruoasta kohtuullisin hinnoin – sekä lounaaksi että päivälliseksi.


Hotelli lähellä: Clarion Hotel® Amaranten


Valokuva: Mooncake
Östermalm


Restaurang Frippe


Missä: Nybrogatan 6
Keittiö: Ruotsalaista, Eurooppalaista


Yksi Dramaten-ravintoloista, joka sijaitsee aivan lähellä tunnettua teatterinäyttämöä. Käytä tilaisuus hyväksesi ja syö Frippe-ravintolassa teatterivierailun yhteydessä ja ehkä sinulla on onnea ja näet vilauksen joistakin Dramaten-näyttelijöistä, jotka syövät usein täällä!


Hotelli lähellä: Clarion Collection Hotel® Wellington
Norrmalm


Bistro Bestick


Missä: Bryggaregatan 8
Keittiö: Ruotsalaista kotiruokaa


Stadshuskällaren-ravintolan entinen keittiömestari, Björn Fischer, pyörittää tänä päivänä Bistro Bestick -ravintolaa, joka tarjoaa ruotsalaista kotiruokaa nykyaikaisessa muodossa. Bistro tarjoaa sekä edullisia lounaita että à la carte -aterioita ja voit varata pöydän suoraan verkkosivulta.


Hotellit lähellä: Clarion Hotel® Sign & Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central


Wedholms fisk


Missä: Nybrokajen 17
Keittiö: Kalaa


Kalan ystävälle Wedholms on juuri oikea paikka! Nauttien upeasta näköalasta Nybrovikeniin voit sekä tilata à la carte -aterian että nauttia maistelumenusta suuremman seurueen kanssa.


Hotelli lähellä: Clarion Collection Hotel® Wellington


Valokuva: Wedholms fisk


Valokuva: Wedholms fisk
Bonusvinkit!


TAK


Uuden ja eksklusiivisen At Six -hotellin vierestä löydät oikean helmen! TAK on korttelin uusi rooftop-ravintola, joka tarjoaa nykyaikaista gastronomiaa huolellisesti valikoituna kauden mukaan. Pohjoismaisten pääraaka-aineiden sekä japanilaisten makujen ja tekniikoiden avulla TAK onnistuu luomaan luovia ja helposti rakastettavia luomuksia tähtikokkinsa Frida Rongen johdolla. Täällä voit myös kokea todella eksklusiivisen makusensaation sisarravintolassa nimeltä UNN, jonka pääkokkina toimii Albin Edberg. UNN on teppanyakin uusi tulkinta, ja koska istumapaikkoja on ainoastaan kahdeksan ja vain yksi kattaus iltaa kohti, pöytä kannattaa varata hyvissä ajoin. Lämpiminä kuukausina sinun tulee tutustua kattoterassiin, jolta on fantastinen näköala!


Hotellit lähellä: Hobo & At Six


Valokuva: TAK


Valokuva: TAK