Jäsenyys

Romanttinen irtiotto Villa Copenhagenissa

Sophia ja Michael ovat Kööpenhaminassa romanttisella irtiotolla kiireisestä elämästään pienten lasten kanssa. Poikkeuksellinen hotelli varmistaa, että heidän rakkaudentäyteinen viikonloppunsa on oikeasti taianomainen.

A couple sitting in the restaurant at hotel Villa Copenhagen.
 • ”Hyvänen aika, mikä upea hotelli!”, he huudahtavat yhteen ääneen saapuessaan yhden Kööpenhaminan upeimmista ja trendikkäimmistä hotelleista, Villa Copenhagenin, aulaan.

 • Sophia ja Michael ovat vihdoin nauttimassa laatuajasta poissa arjen hälinästä ja ovat valmiita kirjautumaan sisään.

 • ”Asumme aivan Helsingborgin ulkopuolella Ruotsissa ja tulimme junalla Kööpenhaminaan. Villa Copenhagen on aivan keskusaseman vieressä, mikä on erittäin kätevää."

 • "Ja kun olemme täällä nauttiaksemme olostamme, haluamme tehdä sen kunnolla ja ottaa kaiken irti ajastamme. Se tarkoittaa, että hotellin on oltava erityinen. Haluamme hemmotella itseämme jollain luksuksella”, Sophia sanoo innostuneena.

 • Pariskunta elää hektistä elämää pienten lasten ja vaativien töiden kanssa. Ei ole helppoa löytää aikaa toisilleen. Mutta tätä viikonloppua Kööpenhaminassa he ovat suunnitelleet jo jonkin aikaa.

 • ”Meidän on pidettävä huolta suhteestamme, vietettävä vähän aikuisten aikaa ja mikä tärkeintä, tehtävä asioita yhdessä."

 • "Joten aiomme syödä, juoda, uida ja tehdä vähän ostoksia. Tehdä asioita, joihin meillä ei aina ole aikaa arjessamme”, molemmat sanovat hymyillen.

Kestävää luksusta Villa Copenhagenissa

Sisäänkirjautumisen jälkeen he rentoutuvat trendikkäässä ja modernissa aulassa. He tilaavat samppanjaa ja tuoreita ostereita hotellin tarjoamasta samppanjakärrystä. Ylellisyys ja pienet lisäominaisuudet ovat syitä, miksi he valitsivat tämän hotellin Kööpenhaminassa.


”Aikamme on arvokasta, ja kun olemme lyhyellä viikonloppulomalla, pitkät retket eivät kiinnosta meitä. Olemme täällä palautumassa, nauttimassa olostamme, rentoutumassa ja nauttimassa toistemme seurasta. Hotelli, jossa on erityisen hyvät mukavuudet, on juuri sitä, mitä tarvitsemme. Ja Villa Copenhagen on aivan omaa luokkaansa. ”He täyttivät kaikki kriteerimme”, Michael sanoo vakaasti, kun arkeen ja työhön liittyvät ajatukset on vihdoin työnnetty sivuun.


Villa Copenhagen on nimikkohotelli vertaansa vailla. Kunnianarvoisa entinen posti- ja lennätinrakennus vuodelta 1912 on muutettu joksikin uudeksi modernilla arkkitehtuurilla ja ainutlaatuisella muotoilulla. On ollut yhtä tärkeää säilyttää rakennuksen menneisyys Tanskan pääpostitoimistona kuin luoda uusi, eloisa, inspiroiva ja leikkisä ilmapiiri. Hotellissa on 390 hotellihuonetta, joissa on sviittejä, ravintola, cocktailbaari, rentoutumisalue, jossa on uima-allas ja kuntosali, sekä kokoushuoneita. Se on eksklusiivinen hotelli upeassa ympäristössä. Sillä on jopa oma leipomo.


Mikään täällä ei ole sattumaa. Villa Copenhagenissa ylellisyys syntyy tietoisista, järkevistä valinnoista, joissa on huomioitu ympäristö. Hotellikokemusten on tarkoitus olla merkityksellisiä ja lämpimiä sekä luoda tietoisuutta siitä, että on annettava niin paljon kuin saa. Täällä kestävä kehitys ei ole velvollisuus, vaan valinta.

 • Uima-allas ja cocktailbaari

  Käveltyään rauhallisesti Kööpenhaminan keskustassa ja tehtyään ostoksia trendikkäissä putiikeissa, joista Kööpenhamina on tunnettu, ruotsalainen pariskunta on palannut hotelliin ja mennyt uima-altaalle.

 • Stressi sulaa pois. Heidän ei tarvitse sanoa paljon, olla vain lähellä toisiaan ja nauttia hiljaisuudesta.

 • ”Elämä voi olla ihanaa, eikö niin?” Sophie kysyy mieheltään Michaelilta, joka hymyilee takaisin hyväksyvästi.

 • Muutamaa tuntia myöhemmin löydämme heidät moitteettomasti pukeutuneina ja rentoutuneina T37-cocktailbaarista, joka on yksi Kööpenhaminan siisteimmistä cocktailbaareista. Se on täynnä tyylikkäitä yksityiskohtia ja eleganttia tunnelmaa.

 • Värikkäiden juomien äärellä ruotsalaispariskunta juttelee kaikesta ja ei mistään. Nauru ja hymyt ovat herkässä. He selvästi nauttivat olostaan.

 • Tänä iltana he yöpyvät hotellissa ja ruokailevat sen brasserie Kontrastissa. Heillä ei ole kiire. He viettävät laatuaikaa yhdessä.

 • ”Romanttiseen irtiottoon on useita syitä, mutta siihen ei aina löydy aikaa. Arvostamme hotellia, jossa on jotain ekstraa, jotta vierailustamme tulee tarvitsemamme rakkaudentäyteinen viikonloppu."

 • "Joskus löytyy hotelli, joka täyttää juuri etsimäsi kriteerit. Ja me saimme juuri sen piristysruiskeen, jota tarvitsimme elämäämme. Rakkautta on ilmassa”, Sophie ja Michael nauravat yhdessä, kun ilta on vielä nuori.

Sophien ja Michaelin seitsemän hyvää syytä romanttiseen lomaan Kööpenhaminassa

1. Laatuaikaa keskenään: Se on välttämätöntä parisuhteen ylläpitämiseksi. Teidän pitäisi tehdä jotain yhdessä vähintään kerran kuukaudessa. Kööpenhamina on täydellinen siihen.


2. Ilman lapsia: Voit tietysti tehdä asioita lasten kanssa, mutta se ei tule olemaan romanttista.


3. Hyvä ruoka ja juoma: Ota selvää etukäteen. Mieti, mitä haluat majoittumiselta saada. Monesti on hyvä idea tehdä pöytävaraus ravintolaan, jota molemmat arvostavat.


4. Ostokset: Meillä ei ole koskaan aikaa siihen arjessamme. Joten kun olemme yksin, innostumme shoppailemaan. Jos kumppanisi ei innostu tästä, hän voi rentoutua kahvilassa tai pubissa jonkin aikaa.


5. Valitse kaupunki: Kööpenhamina on vilkas kaupunki, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia yhteiseen tekemiseen.


6. Valitse hyvä hotelli: Meille hotelli on erittäin tärkeä matkoillamme. Siinä on oltava vähän jotain ekstraa, kuten Villa Copenhagenissa. Se on tärkeämpää kuin ihmiset ajattelevatkaan.


7. Älä suunnittele asioita liikaa: Liian kunnianhimoiset suunnitelmat voivat olla uuvuttavia. Yksinkertaisuus on usein parasta. Viettäkää aikaa yhdessä ja ottakaa rennosti. Näin saat tarvitsemasi romanttisen irtioton.

Two people laughing in the rooftop pool at hotel Villa Copenhagen.Fresh oysters in the restaurant at hotel Villa Copenhagen.A couple having drinks in the bar at hotel Villa Copenhagen.

Villa Copenhagen

Viimeisimmät lisäykset