JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Rooftop pool at Villa Copenhagen.

Kaunis terassi ja allas Kööpenhaminan keskustassa

Villa Copenhagen kuvaa itseään aivan omaa luokkaansa olevaksi hotelliksi. Kun saavut aulaan ja tunnet harmonisen ilmapiirin, ymmärrät kyllä miksi. Tämä tunnelma levittäytyy koko rakennukseen spa-osastolta, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja pitää itsestäsi huolta rentoutumalla.

Käy lämmitetyssä ulkoaltaassa katolla

Villa Copenhagenin katolla on höyryä kuin lämpimänä peittona terassin yllä. Täältä nimittäin löytyy kestävästi lämmitetty ulkoallas, josta avautuu näköala Tanskan pääkaupunkiin. Jos yövyt hotellissa, sinulla on pääsy ulkoaltaalle joka ilta. Hotellivieraana sinulla on lisäksi pääsy saunaan, joka sijaitsee altaan lähettyvillä – joten miksi et varaisi muutaman yön majoituksen seuraavalle matkallesi Kööpenhaminaan? Kattoallas ja sauna ovat nimittäin kaikkien hotellivieraiden käytettävissä.

Hyvinvointia Villa Copenhagenissa

Jos haluat täydentää vierailuasi hotellissa mukavalla liikunnalla, sitä varten löytyy hyvin varusteltu kuntosali sekä paljon kiinnostavia aktiviteetteja, joita voit varata itsellesi. Mitä sanoisit rentouttavasta joogatunnista tai vauhdikkaasta pyöräretkestä kaupungin läpi? Hotellin ravintola brasserie Kontrast tarjoaa puolestaan terveellistä ja herkullista ruokaa lounaaksi ja illalliseksi.

Rooftop pool at Villa Copenhagen.Lounge chairs by the pool at Villa Copenhagen.Rooftop pool in the sunset at Villa Copenhagen.

Kattouima-allas

Kööpenhamina

Aukioloajat

Maanantai - Torstai: 07:00 - 22:00

Perjantai - Lauantai: 07:00 - 23:00

Sunnuntai: 07:00 - 22:00

Osoite

Copenhagen Central Post Building, Tietgensgade 35-39, 1704 København

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: info@villacph.com