Jäsenyys
Rooftop pool at Villa Copenhagen.

Upea terassi ja kattouima-allas keskellä Kööpenhaminaa

Varaa nyt

Villa Copenhagen kuvailee itseään täysin omaa luokkaansa olevaksi hotelliksi. Kun saavut aulaan ja tunnet harmonisen ilmapiirin, ymmärrät kyllä miksi. Tämä tunnelma levittäytyy koko hotellirakennukseen spa-osastolta, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi rentoutumalla.

Pulahda lämmitettyyn ulkoaltaaseen Kööpenhaminan kattojen yllä

Villa Copenhagenin katolla höyryää. Täältä nimittäin löytyy kestävästi lämmitetty ulkoallas, josta avautuu näköala Tanskan trendikkääseen pääkaupunkiin. Jos yövyt hotellissa, sinulla on pääsy ulkoaltaalle joka ilta. Hotellivieraana sinulla on lisäksi pääsy saunaan, joka sijaitsee altaan lähettyvillä kattoterassilla. Koe siis taatut hyvät yöunet, skandinaavinen design ja laadukkuus sekä hemmotteleva luksuskokemus kattouima-altaalla ja saunassa – kaikki samojen seinien sisällä.

Ylellistä hyvinvointia Villa Copenhagenissa

Jos haluat täydentää vierailuasi hotellissa tehokkaalla liikunnalla, Villa Copenhagen tarjoaa hyvin varustellun kuntosalin sekä useita kiinnostavia aktiviteetteja. Mitä sanoisit rentouttavasta joogatunnista tai aktiivisesta pyöräilyretkestä kaupungin halki? Hotellin ravintola-brasserie Kontrast tarjoaa puolestaan terveellistä ja herkullista ruokaa lounaaksi ja illalliseksi.

Rooftop pool at Villa Copenhagen.Lounge chairs by the pool at Villa Copenhagen.Rooftop pool in the sunset at Villa Copenhagen.

Kattouima-allas

Kööpenhamina

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Copenhagen Central Post Building, Tietgensgade 35-39, 1704 København
 • contactPhonePuhelin
  45 78 73 00 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@villacph.com
 • calendarVaraus
  Varaa nyt