Jäsenyys
Freshly baked bread at Rug, bakery in Copenhagen.

Maailmanluokan leipää ja leivoksia Rugissa Kööpenhaminassa

Aloita päivä parhaalla tavalla tuoreella leivällä ja höyryävällä kupillisella kahvia, tai nauti tanskalaisesta ja ranskalaisesta leivontaperinteestä modernilla twistillä. Tervetuloa leipomo Rugiin Tanskan pääkaupungissa.

Leipomo, jossa on historiallisia ja nykyaikaisia makuja

Rug sijaitsee Villa Copenhagenissa mahtavan keskeisellä paikalla Kööpenhaminan keskustassa. Leipomo heijastaa rakennuksen historiaa yhdessä moderneine design- ja sisustusyksityiskohtineen. Saat lisäksi maistaa sekoituksen historiaa ja modernisuutta leipomon valikoimassa. Uudenlaista hapanleipää, perinteistä tanskalaista ruisleipää sekä tanskalaisia että ranskalaisia perinneleivoksia modernilla otteella. Rug ei pelkää kokeilla uutta erilaisin muodoin ja jännittävin makuyhdistelmin.

Kestävyys keskiössä Rug-leipomossa

Tässä leipomossa voit syödä leipää ja leivonnaisia hyvällä omallatunnolla. Rug työskentelee aktiivisesti kestävyyden eteen ja panostaa lähellä tuotettuun, ekologiseen ja satokauden tuotteisiin. Käytetty vilja viljellään paikallisesti, vain 30 kilometrin päässä Kööpenhaminasta. Rug-leipomo pyrkii korostamaan makuja, aromeja ja koostumusta kestävällä tavalla. Tervetuloa leipomoon, jossa historia kohtaa moderniuden, niin lautasella kuin ilmapiirissä.

Fresh croissants at bakery Rug in Copenhagen.Freshly baked cinnamon buns at bakery Rug in Copenhagen

Rug

Kööpenhamina