JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Dishes to share at restaurant Kontrast in Copenhagen.

Kontrast – sekoitus Vesterbrota ja Kööpenhaminaa

Varaa nyt

Puoliksi trendikkäässä Vesterbrossa ja puoliksi Kööpenhaminan keskustassa – Kontrast kunnioittaa kaupungin monimuotoisuutta. Koe jännittäviä ja yllättäviä makuyhdistelmiä uniikissa ympäristössä Kööpenhaminan sykkeessä.

Ravintola, joka kunnioittaa kontrasteja

Löydät Kontrastin Villa Copenhagenista, joka sijaitsee Tanskan vanhassa pääpostitoimistossa. Jännittävien annosten ravintola, jossa on makuja eteläisestä Euroopasta ja Pohjois-Afrikasta. Täällä ronskimpi ja erottuvampi yhdistyy ylellisyyteen, ja menu koostuu kontrasteja täynnä olevista annoksista, jotka on tehty pohjoismaisista raaka-aineista keskittyen kausiaineksiin ja laatuun. Historiallisuus on säilytetty hyvin ympäristössä, joka heijastuu seinien rikkautta huokuvasta tunnelmasta.

Kestävyys keskiössä Kontrastissa

Ravintolan vieraana voit olla mukana ja antaa panoksesi! Ravintola Kontrast työskentelee aktiivisesti ympäristökestävyyden eteen ja tekee yhteistyötä Zero Footprintin kanssa. Täällä voit nimittäin halutessasi lahjoittaa 1 % aterian hinnasta erilaisiin maanviljelysprojekteihin. Nauti herkullisesta ruoasta eläväisessä ilmapiirissä ja tartu tilaisuuteen ottaa osaa Kontrastin työhön hiilidioksidineutraalin tulevaisuuden puolesta. Lämpimästi tervetuloa!

Relaxed atmosphere at restaurant Kontrast in Copenhagen.Kitchen at restaurant Kontrast in Copenhagen.

Kontrast

Kööpenhamina

Menu

Aukioloajat

Illallinen

Maanantai - Lauantai: 17:30 - 22:00

Osoite

Copenhagen Central Post Building, Tietgensgade 35-39, 1704 København

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: info@villacph.com
Varaa nyt