Jäsenyys
Modern design at the cocktailbar Courtyard in Copenhagen.

Courtyard – jännittävä cocktailbaari Kööpenhaminassa

Tervetuloa viihtyisälle sisäpihalle, keskelle Kööpenhaminan sykettä. Courtyardissa nautit jännittävistä cocktaileista ja naposteltavasta uniikissa ympäristössä.

Kööpenhaminan hauskin sisäpiha

Anna sisäpihan olla toimistosi päivän ajan, käy after workilla kollegoiden kanssa tai tapaa ystävä. Courtyard sopii kaikkiin tilaisuuksiin, suurista pieniin. Se on tapahtumarikas paikka, jossa voit ottaa osaa pop up -aktiviteetteihin, tapahtumiin, näyttelyihin ja ihailla modernia designia sekä paljon muuta. Baarissa on suuri valikoima viinejä, cocktaileja ja alkoholittomia juomavaihtoehtoja. Nälkäiselle löytyy kaikkea naposteltavasta tuoreisiin salaatteihin ja tanskalaisiin klassikoihin.

Cocktaileja "hyggellä"

Courtyardissa tarjoillaan jännittäviä cocktaileja, jotka ovat saaneet inspiraationsa tanskalaisesta käsitteestä "hygge". Jokainen baarimikko on luonut omat, odottamien makuyhdistelmien upeat cocktailinsa, jotka kuvaavat jokaisen henkilökohtaista käsitystä hyggestä. Nauti ihanasta ilmapiiristä sisäpihalla ja inspiroidu yllättävistä cocktaileista, joista jokaisella on oma tarinansa. Tervetuloa cocktailbaari Courtyardiin!

Modern interior at cocktailbar Courtyard in Copenhagen.Modern interior at cocktailbar Courtyard in Copenhagen.

Courtyard

Kööpenhamina

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Torstai

  07:30 - 00:00

 • Perjantai - Lauantai

  07:30 - 02:00

 • Sunnuntai

  07:30 - 00:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Copenhagen Central Post Building, Tietgensgade 35-39, 1704 København
 • contactPhonePuhelin
  45 78 73 00 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@villacph.com