Jäsenyys

Bar

Kämp Bar: Yksi Helsingin vanhimmista klassikkobaareista

Yhdestä kaupungin ylellisimmistä hotelleista löydät Suomen pääkaupungin kunnioitetuimman kohtaamispaikan.

Bartender behind the bar at Kämp Bar in Helsinki.
  • ”Koko hotellilla on erittäin pitkä historia."

  • "Se avattiin vuonna 1887, ja seuraavana vuonna tuli baari, joka tarjosi pääasiassa saksalaista olutta myyntiin, koska omistaja herra Kämp oli saksalainen”, Kämp Barin baaripäällikkö Joona Kurkela kertoo.

  • Baari sijaitsee arvostetun ja historiallisen Hotel Kämpin ensimmäisessä kerroksessa, josta on näkymät idylliseen Esplanadin puistoon.

Helsingin olohuone

Kämp Bar oli useiden vuosien ajan kokoontumispaikka kaupungin johtaville seurapiireille, mukaan lukien monille tunnetuille suomalaisille taiteilijoille ja kirjailijoille. Nykyään asiakaskunta on monipuolisempi, mutta baari on onnistunut säilyttämään tunnelmansa ja historiansa.


”Tavallaan tämä on edelleen Helsingin olohuone. Kaikki kaupungissa tuntevat Kämp Barin. Se on klassinen amerikkalainen baari, jolla on rikas historia. Itse asiassa se on hyvin erityinen hotellin baari, koska suurin osa vieraistamme on paikallisia”, baaripäällikkö Joona kertoo.


”Meidät tunnetaan kaikkialla kaupungissa erinomaisesta palvelusta ja erinomaisista juomista, sekä alkoholillisista että alkoholittomista. Pyrimme aina tarjoamaan poikkeuksellista palvelua. Kaikki ovat tervetulleita tänne”, Joona lisää.

Samppanjaa ja viiniä kaikille

Klassisten cocktailien lisäksi Kämp Barissa on tarjolla laaja valikoima viinejä ja samppanjaa. Itse asiassa jälkimmäistä heillä on noin 100 erilaista.


”Täällä meillä on viiniä ja samppanjaa kaikissa hintaluokissa, ja viinilista on noin 60–70 sivua pitkä. Uskaltaisin väittää, että meillä on yksi kaupungin parhaista ja laajimmista viinilistoista. Täältä on käytännössä mahdotonta olla löytämättä jotain, mistä pitää”, Joona sanoo ylpeänä.


Baaripäällikkö lisää, että henkilökunta kuuntelee tarkasti asiakkaitaan valitessaan viinejä listalle. Lisäksi hotellissa on sommelier, joka tarjoaa oman asiantuntemuksensa.


”Teemme myös tiivistä yhteistyötä hotellin ravintolan, Brasserie Kämpin kanssa valitessamme parhaita vaihtoehtoja vieraillemme.”


Lisäksi baari tarjoaa laajan valikoiman ginejä, erityisesti suomalaista giniä.


”Gin tonic paikallisella ginillä on erittäin suosittu. Meillä on noin 20 erilaista giniä, sekä tunnettuja että vieraampia merkkejä.”


Yövy Hotel Kämpissä.

Colorful drinks at Kämp Bar in Helsinki.
  • Ihana ulkoterassi

    Kämp Bar sijaitsee Helsingin sydämessä ja tarjoaa kauniin ulkoterassin.

  • Täällä voit istua ja nauttia klassisesta cocktailista auringossa samalla kun katselet Esplanadin puistossa kulkevia ihmisiä.

  • ”Kun ulkoterassimme on auki, meillä on noin 180 istumapaikkaa. Se on erittäin suosittu, varsinkin kesällä, jolloin se on melkein täynnä koko päivän."

  • "Se on täydellinen paikka vain nauttia säästä”, Joona sanoo.

Red drink at Kämp Bar in Helsinki.Friends enjoying colorful drinks at Kämp Bar in Helsinki.Unique and fun cocktail at Kämp Bar in Helsinki.

Kämp Bar

Helsinki

Viimeisimmät lisäykset