strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Rooftop pool with view at Clarion Hotel Helsinki.

Ylellinen kattoallas Clarion Hotel® Helsingissä

Helsinki tunnetaan monesta asiasta. Kaupunki tarjoaa komeaa arkkitehtuuria, jännittäviä ostosmahdollisuuksia, viihtyisiä kahviloita ja tietenkin suuren valikoiman spa-paikkoja. Jos haluat ehdottomasti kokea viimeksi mainitun, sinun on mentävä Clarion Hotel® Helsingin kattoaltaalle.

Rentoutumisosasto upealla näköalalla

Haluatpa saada lisää energiaa ennen seuraavaa päivää tai hauskaa juhlailtaa – tai kenties rentoutua elämyksellisen päivän jälkeen – Clarion Hotel® Helsingin Rooftop Pool on oikea osoite. Kattoaltaalta avautuu henkeä salpaava näkymä kolmeen suuntaan, ja altaan vierestä löytyy sekä mukavia lounge-kalusteita että lämmin sauna. Jos olet hotellin vieras, pääset ilmaiseksi niin kattoterassille kuin kattoaltaalle ja saunaan ympäri vuoden.

Käy hotellin hyvin varustellulla salilla

Kattoaltaan lähettyviltä löydät hotellin huippumodernin ja hyvin varustellun kuntosalin. Täällä voit päästä eroon ylimääräisestä energiastasi ja sen jälkeen rentoutua kunnolla lämmitetyssä kattoaltaassa. Tämän jälkeen sopii mainiosti käydä hotellihuoneessa, ennen kuin menet ravintolaan nauttimaan hyvästä ruoasta ja raikkaista juomista. Ja tietenkin myös ravintolasta pääset nauttimaan panoraamanäkymästä kaupungin ylle!

The sauna at Clarion Hotel Helsinki.Kids in the rooftop pool at Clarion Hotel Helsinki.

Kattouima-allas

Helsinki

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki
 • contactPhonePuhelin
  +358-10-8503820
 • emailContactSähköpostiosoite
  cl.helsinki@strawberry.fi
 • Suljettu lounasaikana

  Uima-allas ja sauna ovat suljettuina muutaman tunnin ajan keskipäivällä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi voimassa olevat aukioloajat.