Jäsenyys
Terrace view at Elements Spa in Sundsvall.

Elements Spa Sundsvallissa – kattoallas näköalalla

Varaa nyt

Elements Spa on Clarion Hotelin luoma spa-konsepti, joka saa kaikki aistit rentoutumaan. Ajatuksena on energisoitua, jotta palaat omaan oikeaan elementtiisi. Sundsvallista löydät modernin kylpylän Clarion Hotelin 5. kerroksesta läheltä kaikkia kaupungin nähtävyyksiä.

Kattoterassi upealla näköalalla

Elements Spa sijaitsee Sundsvallin keskustassa ja toivottaa tervetulleeksi kiehtovaan kylpylään, jossa on kattoterassi kattoaltaalla ja näköalan kaupungin kattojen ylle sekä upealla vuorelle. Sisältä löydät lisäksi uima-altaan, tavallisen ja höyrysaunan, ihania hoitoja sekä herkullista ruokaa ja juomaa.

Juhlatunnelma viikonloppuisin

Arkisin se on täydellinen paikka ladata akkuja ja nauttia rauhasta, kun taas viikonloppuisin paikka muuttuu mahtavaksi pool clubiksi, jossa on kansainvälinen tunnelma. Joten riippumatta siitä, haluatko vierailla Elements Spassa yksin, ystävien tai kumppanin kanssa, tulet saamaan unohtumattoman elämyksen!

Täysin varusteltu kuntosali

Jos haluat saada hieman lisäenergiaa ennen spa-vierailua tai sen jälkeen, voit mennä käymään täysin varustellulla kuntosalilla. Tarjolla on soutulaitteita, juoksumattoja, spinning-pyöriä, vapaapainoja ja paljon muuta. Jälkikäteen voit levätä ihanalla aurinkoterassilla tai rentoutua saunassa. Tai mikset varaisi itsellesi hyvää tekevää hoitoa? Elements Spa Sundsvallissa saat hoidettua kehon ja mielen kuntoon!

The reception at Elements Spa in Sundsvall.Outdoor pool at Elements Spa in Sundsvall.Lounge area at Elements Spa in Sundsvall.The terrace at Elements Spa in Sundsvall.

Elements Spa

Sundsvall

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Skepparegatan 9, 852 34 Sundsvall
 • contactPhonePuhelin
  +46 60 606 27 10
 • emailContactSähköpostiosoite
  sundsvall@elementsspa.co
 • calendarVaraus
  Varaa nyt