strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Relax by the pool at Clarion Hotel The Hub in Oslo.

Rentoudu Oslon keskustassa – Clarion Hotel® The Hub

Kun haluat tutustua mahtavaan Oslon kaupunkiin, The Hub on erinomainen hotelli tukikohdaksi. Täällä olet lähellä kaikkia Oslon nähtävyyksiä. Kaupunkipäivän jälkeen voit rentoutua rentoutumisosastolla, pulahtaa altaaseen ja syödä sitten illallista ravintola Nordassa näköalalla kaupungin yli.

Tyylikäs hotelli keskellä Osloa

Vierailu Norjan pääkaupungissa tarjoaa ihanan sekoituksen luontoa, kulttuuria ja upeita ruokaelämyksiä. Ylellinen Clarion Hotel® The Hub sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä kaupungin suurimpia nähtävyyksiä ja kaunista Oslonvuonoa. Kun olet tutkinut kaupunkia, elegantti hotellihuone odottaa sinua The Hubissa. Mene sitten hissillä 13. kerrokseen ja syö herkullinen illallinen ravintola Nordassa tai istu hetki Calmeyers Hage -baarissa. Täällä voit nauttia hyvästä ruoasta, juomasta ja näköalasta!

Ui, rentoudu, käy salilla ja sauno

Clarion Hotel® The Hub ei tarjoa ainoastaan ihanaa ilmapiiriä ja todella hyvää ruokaa, vaan kerrosta alempaa löytyy rentoutumisosasto, jossa on sisäallas, sauna, mentolintuoksuinen höyrysauna ja suuri kuntosali. Aloita päivä vaikka treenillä ennen aamiaista ja päätä päivä ihanaan rentoutumishetkeen. Tiesitkö, että The Hubissa on suuri kattopuutarha? Siellä viljellään osa ruoasta, jota tarjoillaan hotellin ruokasaleissa. Clarion Hotel® The Hub on toisin sanoen ylellinen vihreä hotelli keskellä Osloa!

Relax area by the pool at Clarion Hotel The Hub in Oslo.Indoor pool at Clarion Hotel The Hub in Oslo.Lounge chairs by the pool at Clarion Hotel The Hub in Oslo.

Uima-allas

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo
  • contactPhonePuhelin
    +47 23 10 80 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    cl.thehub@strawberry.no