Jäsenyys
Outdoor pool at Lily Spa in Oslo.

Lily Spa – erityinen spa-hotelli Oslon tuntumassa

Varaa nyt

Luonnonkauniissa ympäristössä, lähellä yhtä Norjan parhaimmista golfkentistä, sijaitsee Lily Country Club. Oslon keskustasta matka sinne kestää autolla noin puoli tuntia, Oslon lentoasemalta Gardermoenilta vain kymmenen minuuttia. Kokeile heidän ihanaa spa-osastoaan ja nauti uimisesta ja hoidoista!

Kaikki vieraat ovat yhtä tärkeitä

Lily Country Clubin henkilökunta tekee kaikkensa, jotta tunnet olosi tervetulleeksi ja huolehdituksi. Täällä voi kokea unohtumattomia hetkiä, jotka antavat paljon lisää virtaa arkeen. Ravintoloissa tarjoillaan sekä perinteisiä että moderneja annoksia laaturaaka-aineista valmistettuina. Ulkoa löytyy golfkenttä ja monia ihania vaelluspolkuja. Kun olet takaisin Lily Spassa, siellä odottavat muun muassa hamam, sauna ja hieronta.

Ihania spa- ja kauneushoitoja

Rentoudu ja anna ajan pysähtyä hetkeksi Lily Spassa. Voit muun muassa nauttia pulahduksesta altaaseen, kokeilla lämpimiä ja kylmiä kylpytynnyreitä, saunoa tai käydä turkkilaisessa höyrysaunassa. Span ilmapiiri on rauhoittava, jotta voit kokea todella rauhallisen ja mukavan kokemuksen, vaikka lasi kuohuvaa kädessäsi. Täällä on myös mahdollisuus treenaamiseen. Lily Spa tarjoaa kaikenlaisia ryhmätunteja joogasta nyrkkeilyyn, henkilökohtaisen valmentajan ja hyvin varustellun ja modernin salin.

Indoor pool at Lily Spa in Oslo.Cold bath at Lily Spa in Oslo.Relaxing in the pool at Lily Spa in Oslo.

Lily Spa

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Torstai

  07:00 - 21:00

 • Perjantai - Lauantai

  07:00 - 23:00

 • Sunnuntai

  07:00 - 21:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Vaeringvagen 44, 2040 Klofta, Norway
 • contactPhonePuhelin
  +47 21 99 12 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  hello@lilycountryclub.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt