strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
typeInfo
Teknisiä ongelmia

Tällä hetkellä sisäänkirjautuminen tai salasanan nollaaminen ei ole mahdollista. Korjaamme parhaillaan ongelmaa!

close
Colorful food at restaurant Norda in Oslo.

Norda – upea ruokakokemus näköalalla Oslon ylle

Varaa nyt

Kuvittele Oslon paras sijainti, harvinaisen hyvä makuelämys, parhaat näkymät, joita Oslosta löytyy, ja ennen kaikkea lasillinen jotakin hyvää eteesi. Onko mitään parempaa? Tervetuloa Nordaan Clarion Hotel® The Hubin huipulle!

Pohjola kohtaa maailman

Näkymät 13. kerroksesta. Sijainti aivan Oslo S:n ja Jernbanetorgetin vieressä. Mikä olisikaan parempi lähtökohta ihanalle ravintolaillalle ystävien, rakkaan tai kollegoiden kanssa? Norda Oslossa ruokailu on elämys kaikille aisteille. Täällä pohjoismaisen keittiön raaka-aineet yhdistyvät jännittäviin makuihin ja eri puolilta maailmaa tuotuihin mausteisiin, huippuviinien valikoimaan ja – tietysti – Oslon parhaaseen näköalaan!

Autenttisia makuja

Inspiraatio kaukaa, autenttiset maut ja pohjoismaiset raaka-aineet yhdessä luovat kulinaristisia elämyksiä, jotka ovat koettavissasi Nordassa. Olet aina tervetullut nauttimaan lasillisen viiniä, pari osteria tai kolmen ruokalajin illallisen – mikä sinulle parhaiten sopiikaan. Ruoka on laadukkaasti valmistettua ja koostuu käsityönä valmistetuista raaka-aineista sekä merestä että maalta – kaikki on kestävästi tuotettua.

Lähiruokaa kattoviljelmältä!

Nordassa ei tarjoilla vain paikallista ruokaa, vaan myös todellista lähiruokaa! Kyllä, yrtit ja vihannekset nimittäin kasvatetaan Clarion Hotel® The Hubin katolla, ja Nordassa niistä luodaan ainutlaatuinen ja vertaansa vailla oleva menu vieraille tarjottavaksi. Kattoviljelmä Oslon keskustassa – kukapa olisi uskonut?

Colorful food at restaurant Norda in Oslo.Table setting at restaurant Norda in Oslo.Dessert at restaurant Norda in Oslo.Interior at restaurant Norda in Oslo.

Norda

Oslo

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  +47 23 10 80 80
 • emailContactSähköpostiosoite
  reservations@nordaoslo.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt