JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Colorful interior at bar Calmeyers Hage in Oslo.

Calmeyers Hage – Oslon siistein baari ja terassi

Calmeyers Hagella on tarjottavana keskeinen sijainti Oslon sydämessä, ainutlaatuinen ilmapiiri, hienostuneita drinkkejä ja ihana terassi – joten kaikki on valmiina hyvien ystävien tai työkavereiden kanssa vietettävää mahtavaa iltaa varten!

Perustana Henrik Calmeyerin unelma

1700-luvulla, ennen kuin Oslon Jernbanetorgetista tuli sairaala ja tupakkatehdas, Henrik Calmeyer haaveili puutarhan perustamisesta tänne vilkkaan Christianian sydämeen. Puutarhaa ei enää ole, mutta Jernbanetorget on säilynyt pääkaupungin keskipisteenä. Calmeyers Hage on vienyt samalla paikalla Henrik Calmeyerin unelmaa eteenpäin ja toteuttanut oman unelmansa kaupungin parhaasta baarista hienostuneilla drinkeillä, ainutlaatuisella tunnelmalla ja kutsuvalla terassilla Oslon keskustassa.

Menulla BAREKSTEN- ja HIMKOK-cocktaileja

Calmeyers Hage sijaitsee Clarion Hotel® the Hubin 13. kerroksessa ravintola Nordan yhteydessä. Sisustus on värikäs ja puutarhahenkinen, ja tarjolla on Pohjolassa tuotetuista väkevistä valmistettuja cocktaileja (BAREKSTEN ja HIMKOK ovat nimiä, joita saatat etsiä), paikallisista tuotteista valmistettua purtavaa ja yrttejä omalta kattoviljelmältä. Toisin sanoen kaikki on valmiina ystävien kanssa säästä keskustelemiseen – tai jostain syvällisemmästä. Sanomme vain: Tervetuloa Calmeyers Hageen!

Social atmosphere at bar Calmeyers Hage in Oslo.The terrace at bar Calmeyers Hage in Oslo.

Calmeyers Hage

Oslo

Menu

Aukioloajat

Tiistai - Keskiviikko: 15:00 - 00:00

Torstai: 15:00 - 01:00

Perjantai: 15:00 - 02:00

Lauantai: 12:00 - 02:00

Osoite

Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: reservations@nordaoslo.no