strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Sunset outside of Son Spa in Oslo.

Son Spa – ylellinen spa-hotelli Oslon lähettyvillä

Varaa nyt

Son Spa tarjoaa rentouttavan spa-vierailun kauniissa hotellissa, joka on suoraan Oslonvuonon äärellä, muutama kilometri Oslosta etelään. Olet tervetullut tänne, kun haluat energisoitua, yksin tai yhdessä kumppanin, ystävien tai perheen kanssa.

Spa-osasto maagisella näkymällä merelle

Hotellin spa-osasto on yli 2000 neliömetrin kokoinen ja sisältää suuren altaan, saunan ja kylmät sekä kuumat lähteet ja ihosi mukaan mukautettavat spa- ja kasvohoidot. Voit varata myös aivan erityisen hoidon, jota kutsutaan nimellä Circle of Sense. Kyseessä on 75 minuutin pituinen aistirituaali, joka lisää levollisuutta ja hyvinvointia. Opas johdattaa sinut kahdeksan vaiheen läpi alkaen rentouttavasta jalkakylvystä ja päättyen keinuvaan lepotuoliin ja rauhoittavaan hiuspohjan hierontaan.

Laiturilla odottaa uudet seikkailut

Son Span suurella laiturilla hotellin ulkopuolella on ulkoporeamme ja ulkosuihku. Tietenkin voit myös pulahtaa virkistävään Oslonvuonon merikylpyyn suoraan laiturilta. Täällä on lisäksi saatavilla saunalautta ja polttopuilla lämpenevät kylpytynnyrit. Nauti ihanasta spa-elämyksestä upeassa ympäristössä meren äärellä! Olet myös tervetullut vierailemaan fitness-osastolla Son Spassa halutessasi mukavan treenin.

View of the water at Son Spa in Oslo.Pool by the water at Son Spa in Oslo.The sauna at Son Spa in Oslo.Sauna raft at Son Spa in Oslo.

Son Spa

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Hollandveien 30, 1555 Son
 • contactPhonePuhelin
  +47 64 98 48 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  son.booking@sonspa.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt