Jäsenyys
Outdoor pool with a view at Norefjell Ski & Spa in Norefjell.

Norefjell Ski & Spa näköalalla vuoristoon

Varaa nyt

Norefjell Ski & Spa on useamman kerran nimetty Norjan parhaaksi spa-kohteeksi. Eikä se yllätä yhtään! Norefjell Ski & Spasta löytyy suuri spa-osasto altailla, saunalla ja rentoutumistiloilla, kun taas ulkona odottaa lukemattomat seikkailut. Täältä löytyy niin laskettelun hurmaa kuin vaelluspolkuja.

Spa-hotelli upeassa vuoristomaisemassa

Saavu Norefjell Ski & Span rauhoittavaan ja lämpimään ilmapiiriin ja opi rentoutumisen taito. Täällä löytyy kaikkea niin sielulle kuin keholle. Spa-osasto huippuluokan palveluilla on rauhan täyttämä keidas ja arki tulee tuntumaan kaukaiselta höyrysaunassa tai kun kiipeät lämpimään porealtaaseen tai kokeilet trooppista suihkua. Ulkoa löytyy lämmin allas, jossa voi ihailla upeaa näkymään vuorille. Voit myös varata pohjoismaisen luonnon inspiroimia hoitoja.

Kun vuoret eivät riitä

Jos sinulla on edelleen energiaa jäljellä kehossa päivän ulkoilun jälkeen, olet tervetullut spa-hotellin kuntosalille. Siellä on mahdollista treenata niin lihasvoimaa kuin aerobista kuntoa. Jos haluat suuremman haasteen, 16 metriä korkea kiipeilyseinä odottaa sinua. Norefjell Ski & Spassa käynnin jälkeen olet ladannut akkusi ja valmiina moniin uusiin seikkailuihin. Norefjell Ski & Spa on omaa luokkaana oleva spa-kohde!

People relaxing in the pool at Norefjell Ski & Spa in Norefjell.Sauna with a view at Norefjell Ski & Spa in Norefjell.Face treatment at Norefjell Ski & Spa in Norefjell.

Norefjell Ski & Spa

Norefjell

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Torstai

  10:00 - 14:00

 • Perjantai - Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Bøseter, 3543 Norefjell
 • contactPhonePuhelin
  +47 32 14 82 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  spa@norefjellskiogspa.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt