Jäsenyys
Modern interior at restaurant Courtyard at Villa Copenhagen.

Kööpenhaminan suositut ravintolat ja baarit

Kööpenhaminan johtamaa tanskalaista ruokakulttuuria voi kuvailla kolmella sanalla innovatiiviseksi, ekologiseksi ja kausiluonteiseksi. Täydellinen kohde niin street foodin ystäville kuin Michelin-tähtien metsästäjille, sekä kaikille siltä väliltä.

Todellinen gastronominen paratiisi

Kööpenhamina on täydellinen kohde ruokaseikkailijalle. Täällä voit maistella jännittäviä makuja kaupungin lukuisissa katuruokaloissa, maailman parhaissa ravintoloissa tarjoiltavaa fine diningia tai nauttia afterworkista uniikeissa viini- ja cocktailbaareissa, kuten Courtyardissa tai T37:ssä. Löydät täältä tietysti myös tanskalaisia klassikoita, kuten "smørrebrødejä", paistettua sianlihaa ja suussa sulavia viinereitä. Kööpenhamina on todellinen ruokaparatiisi, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Innovatiivinen ravintolaskene

Kaupunki on tunnettu paitsi laajasta gastronomisesta tarjonnastaan, myös kestävästä ruokafilosofiastaan. Täällä keittiömestarit pyrkivät aktiivisesti kestävyyteen, jossa keskitytään paikallisesti viljeltyihin vihanneksiin, luomutuotteisiin ja kausittaisiin menuihin. Täällä voit nauttia sekä tanskalaisia klassikoita että kansainvälisiä annoksia hyvällä omallatunnolla. Ravintolavieraita kestävyyspyrkimyksiin sitouttavia innovatiivisia konsepteja löytyy muun muassa Kontrast-ravintolasta.

Herkuttele leivällä ja leivonnaisilla

Oletko sokerihiiri? Siinä tapauksessa Kööpenhamina ei petä sinua. Leipä ja leivonnaiset ovat iso osa tanskalaista ruokakulttuuria. Sinun ei tarvitse kävellä kauan haistaaksesi tuoreen leivän, tuoreiden viinereiden tai herkullisten kanelipullien tuoksun. Aloita päiväsi tanskalaisella ruisleivällä tai pidä tauko Reffenissä tai Torvehallernessa nauttimalla Rugin makeista leivonnaisista. Tervetuloa Kööpenhaminaan – kaupunkiin, joka vastaa kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin, makuihin ja tilanteisiin.