À La Kämp – uudesti syntynyt klassikko
Hotel Kämpin ravintola on toiminut Helsingin ravintola- ja seuraelämän keskipisteenä aina 1800-luvun lopusta lähtien. Mittavan uudistuksen jälkeen tämä arvokkuutta henkivä, tuhansia tarinoita nähnyt ja kuullut tila toivottaa vieraansa jälleen tervetulleiksi.
Ruokafilosofia
Ruokafilosofiamme perustuu klassikkoannoksiin sekä ranskalaiseen keittotaitoon. Yhdistämme ennakkoluulottomasti Hotel Kämpin legendaarisia, yli sadan vuoden takaisia reseptejä uusimpaan tietotaitoon. Lopputuloksena on menu, jossa korkeatasoinen käsityö sekä kansainvälinen kulinarismi kohtaavat laadukkaat raaka-aineet. À La Kämpin löydät Hotel Kämpin tiloista.
Viinikellari
Kämpin viinifilosofia pohjautuu ranskalaiseen keittotaitoon ja klassiseen ruoan ja viinin yhdistämiseen, tavoitteena paras mahdollinen makuelämys. Viinilistamme painottuu Old World -viineihin kunnioittaen historiaa; samoja Bordeaux-viinejä on tarjoiltu jo 1800-luvun lopulta. Nykyään valikoima on laajempi, kattaen laadukkaita viinejä lähes kaikkialta Euroopasta ja osoittaen, että eurooppalainen laatu yltää tänä päivänä aina brittiläiseen kuohuviiniin asti.
Aukioloajat
Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.
Maanantai - Torstai
17:00 - 23:00
Perjantai - Lauantai
17:00 - 00:00
Sunnuntai
17:00 - 23:00
Ota yhteyttä
Valitut elämykset