JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
View and seating area at the Rooftop Bar at Clarion Hotel The Pier in Gothenburg.

Rooftop Bar panoraamanäkymällä Göteborgiin

Tervetuloa Rooftop Bariin, Clarion Hotel® The Pierin yläkerrokseen Lindholmenilla. 11. kerroksessa tarjoilemme kesäisiä juomia voittamattoman näköalan kera. Kattobaari on avoinna kesän lämpimien kuukausien ajan!

Maaginen näköala Göteborgin kaupunkisiluettiin

Baaria ympäröivät lasiseinät voidaan avata ja sulkea säätilan ja tuulen mukaan, minkä ansiosta pääset aina nauttimaan panoraamanäköalasta, joka levittäytyy aina Hisingsbronin sillalta Älvsborgsbronin sillalle asti. Rooftop Bar keskittyy hyvään ruokaan ja juomaan ja tarjoaa kesäisen ja vaihtuvan drinkkimenun. Ihastele Göteborgin kaupunkisiluettia aitiopaikalta ja nauti esimerkiksi mansikan, litsin ja yuzun mauista. Katobaarissa on myös lämpölamput ja huopia viileämpiä iltoja varten.

Pientä purtavaa tai maailmanluokan kiinalainen ruokailuelämys?

Rooftop Bar tarjoilee kevyempiä annoksia ja pikkupurtavaa – täydellistä naposteltavaa hyvän drinkin kera. Jos kaipaat suurempia annoksia, suosittelemme vierailua Ravintola Feissä, joka sijaitsee yhtä kerrosta alempana. Siellä huolella valittu, palkittu kiinalainen kokkitiimi valmistaa jaettavia annoksia kolmesta Kiinan yhteensä kahdeksasta keittiöstä. Mitä sanoisit ensin drinkistä Rooftop Barissa ja sen jälkeen autenttisesta kiinalaisesta ruokaelämyksestä Feissä?

Bar and view at Rooftop Bar at Clarion Hotel The Pier in Gothenburg.Drinks at Rooftop Bar at Clarion Hotel The Pier in Gothenburg.View from Rooftop Bar at Clarion Hotel The Pier in Gothenburg.

Rooftop Bar

Göteborg

Avataan uudestaan keväällä 2024

Baari on suljettu tältä kaudelta – avaamme sen jälleen keväällä 2024!