Jäsenyys
Chef taking order at restaurant in Oslo.

Suositut ravintolat ja baarit Trondheimissä

Kaunis Trondheim tarjoaa monenlaisia ruokaelämyksiä. Trondheimista ja Trøndelagista onkin tullut yksi eri puolilta Eurooppaa tulevien ruoanystävien suosikkikohteista sen jälkeen, kun se valittiin Euroopan ruokamaakunnaksi vuonna 2022. Tervetuloa ruokamekkaan!

Ruokaelämyksiä maailmanluokan aineksista

Trondheim ei ole vain kaunis ja historiallinen kaupunki keskellä suurta Norjanmaata. Täältä löytyy muutakin kuin Nidelven, Gamle Bybro, Nidarosin katedraali ja kauniita puutalorivistöjä. Trondheim tarjoaa ihania ruokaelämyksiä maailmanluokan raaka-aineista – jotka on saatu kaupunkia ympäröivistä rehevistä metsistä, vuorilta ja merestä. Voit nauttia muun muassa ainutlaatuisia mereneläväannoksia sekä vain muutaman kilometrin päästä kaupungista pyydystettyä villiriistaa ja merikrottia.

Euroopan ruokamaakunta 2022

Trondheimin ravintoloihin tutustuminen on jo sinänsä vierailun arvoista. Täältä saa ainutlaatuisia ruokaelämyksiä, mistä kansainvälisten ruoka-asiantuntijoiden ryhmä on samaa mieltä. Trondheim ja Trøndelag saivat vuonna 2022 "European Region of Gastronomy" -palkinnon ensimmäisinä Norjassa. Palkinto korostaa muun muassa Trondheimin ja Trøndelagin keskittymistä lähiruokaan ja paikallisiin erikoisuuksiin. Täällä yksinkertaisesti kehitetään raaka-aineita, joista muut kaupungit voivat vain haaveilla.

Ruokaseikkailuja keskustassa ja muualla

Jos nautit pubissa syömässä käymisestä, Trondheimin vanhin pubi Kieglekroa on vierailun arvoinen. Trondheimin sydämessä sijaitseva pubi tarjoilee kaikkea pienestä purtavasta aina isompiin kala- ja liha-annoksiin. Tai ehkäpä samassa rakennuksessa sijaitsevan Emilies Eldin grilliruoka modernilla mannermaisella twistillä houkuttelee? Tervetuloa Euroopan ruokamaakuntaan!

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset