JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
The bar at Kieglekroa in Trondheim.

Kieglekroa – Trondheimin vanhin pubi

Astu sisään Trondheimin vanhimman pubin, Kieglekroan, rustiikkiseen tunnelmaan. Täältä löydät erilaisia loistavia viskejä ja oluita, ruokaa, lautapelejä ja hauskan sjoelbak-pelin – hauskoja pubivisoja unohtamatta!

Astu toiselle aikakaudelle

Tervetuloa Trondheimin vanhimpaan pubiin, Kieglekroaan – "bartebyenin" sydämeen. Astuessasi sisään aivan Quality Hotel™ Prinsenin aulan vieressä olevan tiilikaaren alta saavut toiselle aikakaudelle. Puun, kiven ja kynttilänvalon luoma rustiikkinen tunnelma kutsuu pitkiin keskusteluihin hyvien ystävien ja kollegoiden kanssa. Kieglekroa on ollut monien suosikkipaikka jo pitkään, kun taas toiset ovat ehkä vasta hiljattain löytäneet sen.

Hyvä valikoima ruokaa, olutta ja viskiä

Kieglekroa on viihtyisä paikka, jossa voit keskustella ja nauttia olutta lystikkäässä ilmapiirissä. Voit myös täyttää vatsasi erilaisilla focaccia-voileivillä ja valita herkullisia annoksia Kieglekroan baarimenulta. Täältä löydät kaikkea aina alkupaloista hampurilaisiin ja pizzoista maukkaisiin liha- ja kalaruokiin. Kieglekroa tarjoaa laajan olut- ja viskivalikoiman, josta useimmat löytävät oman suosikkinsa.

Sjoelbakia, lautapelejä ja pubivisoja

Pubi on ollut Trondheimin kokoontumispaikka jo vuodesta 1962 lähtien. Kieglekroan avasi entinen pääministeri Per Borten, joka vieritti ensimmäisen pallon kieglebanenille – kellarissa sijainneelle keilaradalle. Keilarata on kuitenkin korvattu hauskalla sjoelbak-pelillä, joka saa kilpailuhengen todella heräämään. Sjoelbakin lisäksi voit osallistua pubivisoihin, pelata lautapelejä ja tulla mukaan erilaisiin tapahtumiin. Kuka tahansa oletkin, olet tervetullut!

Interior at bar Kieglekroa in Trondheim.Sign of bar Kieglekroa in Trondheim.

Kieglekroa

Trondheim

Menu (norjaksi)