Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Trondheimissa

Kuusi hotelliamme Trondheimin keskustassa ovat kaikkien maamerkkien ja nähtävyyksien sekä yöelämän lähellä.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Erinomainen lähtökohta kaupunkiin tutustumiseen

Hotelleistamme Trondheimissa voit kävellä Nidelveniä Pitkin ja vanhan Bakklandet -kaupungin läpi – muista pysähtyä kauniin joen varrelle kahvilaan tai ravintolaan. Koe uskomaton Nidaros-katedraali ja kulttuurimuseo Rockheim, tai tee ostoksia Solsidenissa, missä voit päättää päivän drinkillä tai herkullisella aterialla yhdessä sataman monista ravintoloista.

Pidätkö upeista maisemista? Vieraile Tyholt-tornissa ja sen pyörivässä ravintolassa, tai nauti paikallista ruokaa historiallisessa Kristiansten-linnoituksessa.

Kongressi- ja kokoustilat Trondheimissa

Jos osallistut konferenssiin tai tapahtumaan Trondheimissa, iso hotellimme Tillerissä sijaitsee vain 7km etelään kaupungin keskustasta. Jos konferenssisi on Norjan keskiosissa, olit ohikulkumatkalla tai haluat asua lentokentän läheisyydessä, suuri konferenssihotellimme Stjørdalissa on vain 3km Trondheimin Værnes-lentokentältä. Ilmainen pysäköinti, aikainen aamiainen ja tiheät yhteydet julkisilla kulkuvälineillä hotellilta lentokentälle tekevät hotellista erinomaisen valinnan matkaajille. Trondheimista on vain 2,5 tuntia Ruotsiin ja kauniisiin vuoristomaisemiin, missä voit nauttia ihanasta boutique-kylpylähotellistamme Åren lumoavassa hiihtokeskuksessa. Lue lisää Trondheimin kokoustiloistamme täältä.

Lisätietoja Trondheimista

5 ravintolavinkkiä Norjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Stjørdal

Steinkjer

Kristiansund

Åre

Lue vähemmän
8 hotellia alueella: Trondheim

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.