strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Colorful food plates lined up for serving at restaurant.

Steinkjerin suosittuja ravintoloita ja baareja

Idyllisesti Trondheiminvuonon keskellä Trøndelagissa sijaitseva Steinkjer tarjoaa ruokaa jokaiseen makuun. Viihtyisässä keskustassa ja sen ympäristössä on tarjolla kaikkea klassisesta norjalaisesta ruoasta ja mehevistä pihveistä aasialaisiin ja italialaisiin ruokiin.

Ruoanystävien suosikkimatkakohde

Trøndelag on yksi Norjan kolkka, jossa ruoanystävien kannattaa käydä. Tästä pitkäomaisen maan keskellä sijaitsevasta alueesta on tullut yksi suosituimmista kohteista ympäri Eurooppaa asuvien herkkusuiden keskuudessa, eikä syyttä: se valittiin Euroopan ruokamaakunnaksi 2022! Tarkemmin sanottuna Trønderlag sai European Region of Gastronomy -palkinnon, jota yksikään muu Norjan maakunta tai kaupunki ei ole koskaan aiemmin saanut.

Keskiössä lähiruoka ja erikoisuudet

Mitä tällainen ruokapalkinto, jonka takana seisoo joukko kansainvälisiä ruoka-asiantuntijoita, tarkoittaa? Palkinnon avulla halutaan juhlistaa ja viestiä Trøndelagin onnistuneen keskittyessään lähiruokaan ja paikallisiin erikoisuuksiin. Toisin sanoen, jos matkustat Steinkjeriin, Trondheimiin tai muualle Trøndelagiin, voit odottaa saavasi nauttia herkullisia raaka-aineita, joita muut kaupungit voivat vain kadehtia. Se tekee matkasta sen arvoisen, eikö vain?

Juhlat, häät, rippijuhlat

Aiotko järjestää juhlaillallisen, häät, rippijuhlat tai muun tilaisuuden ja haluat, että kaikki pöydän ympärillä sanovat NAM isoilla kirjaimilla? Silloin voit laittaa ravintola Quality Hotel Grandin hommiin. He räätälöivät ruokalistat toiveidesi mukaan – siis jos heidän juhlalistansa ei olisikaan tarpeeksi houkutteleva. Voit tietysti myös vain tuoda rakkaasi tänne viettämään romanttista iltaa. Ja jos kaupunki on sinulle uusi, suosittelemme kävelykierrosta, sillä täällä on paljon historiaa!

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa