Jäsenyys
Chef serving food at Eppel Bar & Restaurant in Sogndal.

Hyvää ruokaa ja juomaa kauniissa Sogndalissa

Sogndal tarjoaa upeat vuoristomaisemat ja laajan valikoiman aktiviteetteja luonnossa liikkumista arvostaville. Pyörän päällä, veneessä tai vaellusreitillä vietetyn pitkän päivän päätteeksi valittavissa on monia bistroja, ravintoloita ja baareja maistuvine ruokineen ja herkullisine drinkkeineen.

Baarit ja ravintolat parhaalla sijainnilla

Quality Hotel™ Sogndal sijaitsee Sognefjordenin parhaalla paikalla ja on täydellinen valinta silloin, kun haluat lähelle kaikkea sitä, mitä Sogndalilla on tarjottavanaan. Hotellissa on peräti kolme omaa ravintolaa niihin kuuluvine baareineen! Eppel Bar & Restaurantissa on tarjolla klassisia eurooppalaisia ruokia, kun taas Vågal Burger & Gin tarjoaa maukkaita hampurilaisia ja pihviruokia. La Pergola puolestaan keskittyy italialaiseen keittiöön, ja menulla on sekä pizzaa että pastaa.

Sogndal tarjoaa makuja ympäri maailman

Sogndalin keskustasta löytyy laaja tarjonta ravintoloita ja bistroja, jotka tarjoavat fantastisia kala- ja äyriäisruokia. Lisäksi pääset maistelemaan täällä ruokia eri puolilta Eurooppaa, Latinalaisesta Amerikasta, Italiasta tai Aasiasta. Toisin sanoen voit olla täysin varma siitä, että Sogndalissa vierailusi on tyydyttävä – oletpa luonnon ystävä tai herkkusuu.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa