Jäsenyys
Colorful bar area at restaurant Vågal Burger & Gin at Quality Hotel Sogndal.

Vågal Burger & Gin – gini- ja hampurilaisunelma

Vågal Burger & Gin Sogndalissa sijaitsee kiistatta Sognefjordin parhaalla paikalla. Kauniit luontoelämykset odottavat oven ulkopuolella, joten tämä on täydellinen paikka rentoutua erinomaisen hampurilaisen ja hyvän lasillisen äärellä pitkän päivän jälkeen.

Pihvejä, kasvisruokaa ja premium-burgerit

Ensiluokkaisten raaka-aineiden ja taitavien kokkien ansiosta Vågal Burger & Gin tarjoaa joka päivä jännittävän ruokailukokemuksen. Menu on hampurilaisten ystävien unelma, mutta löydät sieltä myös klassisia vaihtoehtoja, kuten pihvejä ja kasvisruokia. Vågal Burger & Gin sijaitsee Quality Hotel™ Sogndalissa, joten täällä voit yhdistää majoituksen, hyvän ruoan ja juoman sekä upean retken vuoristossa tai vuonon varrella – tai piipahtaa käymään, jos olet lähistöllä ja nälkä yllättää.

Rento ja viihtyisä ilmapiiri

Tuo ystäväsi, rakkaasi, perheesi, kollegasi tai Tinder-treffisi nauttimaan rennosta ilmapiiristä, jossa maukkaat ruoat, fantastiset hampurilaiset ja herkulliset juomat ovat täydellisessä harmoniassa. Vågal Burger & Ginin viihtyisät tilat tarjoavat rennot ja miellyttävät puitteet aterialle. Samasta paikasta löytyy myös baari, jonka laaja ja runsas juomalista koostuu kaikesta aina trendikkäistä juomista paikallisiin panimotuotteisiin. Tervetuloa!

The outside of restaurant Vågal Burger & Gin.Warm interior at restaurant Vågal Burger & Gin at Quality Hotel Sogndal.

Vågal Burger & Gin

Sogndal

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Lauantai

  15:00 - 23:00

 • Sunnuntai

  14:00 - 22:00

  Illallinen

  • Maanantai - Lauantai

   15:00 - 22:00

  • Sunnuntai

   14:00 - 21:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Gravensteinsgata 5, N-6856 Sogndal
 • contactPhonePuhelin
  +47 57 62 77 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  q.sogndal@strawberry.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt