JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Table setting at Eppel Bar & Restaurant in Sogndal.

Eppel Bar & Restaurant: ruokaa ja juomaa sosiaalisesti

Sogndalin Eppel Bar og Restaurant on luonnollinen kohtaamispaikka virkistävän juoman, herkullisen ruoan ja seurustelun merkeissä. Päätä hyvä ateria shuffleboardin tai biljardin pelaamisella. Tervetuloa baariin ja ravintolaan, jonka sijainti on kiistatta Sognefjordin paras!

Maukasta ruokaa lähellä "kaikkea"

Eppel Bar & Restaurant on yksi Quality Hotel™ Sogndalin useista ravintoloista, lähellä kaikkia kylän tapahtumia, mutta silti rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä. Ainutlaatuiset ja kauniit luontoelämykset alkavat aivan oven ulkopuolelta, joten täällä voit vapaasti hemmotella itseäsi kunnolla hyvällä ruoalla, josta paikan taitavat kokit ovat niin tunnettuja, joko ennen ihanaa "luonnontäyteistä" päivää tai sen jälkeen. Muista vain varata pöytä etukäteen, ellet ole menossa vain baariin.

Paikallisia ja kansainvälisiä juomia

Eppel on sosiaalinen kohtaamispaikka, jonka hyvin varustellussa baarissa on täydet anniskeluoikeudet. Paitsi hyvän valikoiman kansainvälisiä juomia, löydät täältä myös runsaasti herkullisia paikallisia juomia, kuten Balder og Balholmia, sekä erilaisia kahvijuomia, cocktaileja, Proseccoa, kivennäisvettä ja mehuja. Illallisen, juoksulenkin, kongressin tai yksinkertaisesti pitkän päivän jälkeen on rentouttavaa istahtaa alas maistuvan lasillisen ääreen.

Terassi, shuffleboard ja biljardi

Keväällä ja kesällä voi istua ulkona hotellin puutarhassa, josta avautuu näkymä tuntureille ja Sogndalselvalle. Voit tilata helposti QR-koodin avulla. Istu alas nautiskelemaan baarimikon valmistaessa juomaasi. Tämä on täydellinen paikka seurusteluun, joten shuffleboard ja biljardi ovat tietysti paikallaan. Tule sisään syömään, pelaamaan, hengailemaan ystävien kanssa ja nauttimaan tunnelmasta esimerkiksi tuntureille tai vuonon varrelle tehdyn retken jälkeen – molemmat alkavat oven ulkopuolelta.

Lounge area at Eppel Bar & Restaurant in Sogndal.Chef serving food at Eppel Bar & Restaurant in Sogndal.The bar area at Eppel Bar & Restaurant in Sogndal.The interior at Eppel Bar & Restaurant in Sogndal.

Eppel Bar & Restaurant

Sogndal

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Gravensteinsgata 5, N-6856 Sogndal
 • contactPhonePuhelin
  +47 57 62 77 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  q.sogndal@strawberry.no
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt