Jäsenyys
Modern interior at restaurant La Pergola at Quality Hotel Sogndal.

La Pergola, Sogndal: kotitekoista Italian ruokaa

Rakastatko italialaista ruokaa? Silloin La Pergola Sogndalissa on sinulle! Se sijaitsee täydellisellä paikalla Quality Hotel™ Sogndalin kauniissa miljöössä, ollen täydellinen paikka nauttia hyvästä ateriasta ennen tai jälkeen upean, vuonolla tai vuorilla vietetyn päivän – tai jos olet nälkäinen.

Italialaista ruokaa alusta alkaen

La Pergola on kaikille italialaisesen ruoan ystäville. Täällä, Sogndalin sydämessä, sinut toivotetaan tervetulleeksi italialaisen keittiön herkullisiin makuihin ihanassa italialaisvaikutteisessa ilmapiirissä. La Pergola on viihtyisä pieni "ristorante", josta saa herkullisia pizzoja, rapeita salaatteja, pastaa, herkullisia jälkiruokia eikä vähiten keittiön erikoisuutta: grillattuja liharuokia. Kaikki La Pergolan ruoka valmistetaan itse alusta alkaen aitoilla italialaisilla mauilla.

Lähellä ihania luontoelämyksiä

La Pergolassa voit valita jännittävältä à la carte -menulta ja nauttia samalla ystävien, perheen, rakkaasi tai kollegoiden hyvästä seurasta. Ehkä olet kävellyt aiemmin päivällä "Fjordstienilla", joka yhdistää kauniisti vuonon kylään ja ravintolaan? Tai ehkä olet tutustunut yhteen Norjan suurimmista sisäkiipeilyseinistä tai pyöräillyt vuoristossa? Missä ikinä oletkaan ollut – tai olet menossa: olet aina tervetullut tänne!

Interior at restaurant La Pergola at Quality Hotel Sogndal.Interior at La Pergola, restaurant at Quality Hotel Sogndal.

La Pergola

Sogndal

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai

 • Tiistai - Lauantai

  16:00 - 22:30

 • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Gravensteinsgata 5, N-6856 Sogndal
 • contactPhonePuhelin
  +47 57 62 77 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  q.sogndal@strawberry.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt