JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
The interior at jazz club Gustav in Oslo.

Gustav – intiimi jazzklubi keskellä Osloa

Varaa nyt

Tervetuloa Amerikalinjenin alakerrassa sijaitsevaan Gustaviin – New Yorkin jazz-skenen innoittamalle klubille. Tänne kannattaa suunnata, jos jazz-jalkaa vipattaa. Klubi tarjoaa konsertteja, hyviä virvokkeita ja upeaa tunnelmaa.

Inspiraatiota New Yorkin jazz-skenestä

Harva asia voittaa todella viihtyisän, intiimin klubin, jonka kaiuttimista soi tarttuva jazzmusiikki – tai jonka lavalla soitetaan elävää musiikkia. New Yorkin jazz-skenestä innoituksensa saaneen Gustavin oma sisäänkäynti Amerikalinjenin pohjakerroksessa. Gustavista löytyy lava, huippuluokan valo- ja äänentoistojärjestelmät, keittiö ja tarjoilumahdollisuudet, joten siellä voi järjestää monenlaisia tapahtumia.

Livekonsertteja ja lämmintä tunnelmaa

Gustav tarjoaa laajan valikoiman norjalaisten ja kansainvälisten jazzartistien livekonsertteja, joten osta liput ja tule nauttimaan – joko ystävien, kollegoiden tai paremman puoliskosi kanssa. Tai ehkä tässä on täydellinen paikka treffeille? Joka tapauksessa Gustav tarjoaa lämmintä ja eloisaa tunnelmaa kaikille siellä poikkeaville.

Klubin nimi on Gustav, koska...

Mietitkö, miksi klubin nimi on Gustav? No siksi, että klubi on nimetty Amerikalinjenin perustajan Gustav Henriksenin mukaan. Häntä vastustettiin paljon ennen Amerikalinjenin avaamista. Gustav ei kuitenkaan luovuttanut, ja vuonna 1913 ensimmäinen laiva lähti satamasta. Ponnistelujen tuloksena tuhannet Norjan ja Amerikan välillä matkustaneet ihmiset kokivat seikkailuja Amerikalinjenin 60 toimintavuoden aikana.

Instruments at jazz club Gustav in Oslo.Table setting at jazz club Gustav in Oslo.

Gustav

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Jernbanetorget 2, 0154 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  +47 21 40 59 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@amerikalinjen.com
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt