strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Colorful drink on the table at Riviera Bar in Moss.

Mossin Riviera Bar – keidas, cocktailit & vuononäkymä

Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Oslosta löytyvä Riviera Bar sijaitsee ihastuttavassa Hotel Rivierassa. Täällä voit nauttia ruokaa ja juomaa katsellen samalla Jeløyan saarelle ja Oslonvuonolle.

Ulkoterassi ympäri vuoden

Riviera Barissa pääset kokemaan Rivieran tunnelman ympäri vuoden. Täällä – kuten muuallakin Hotel Rivierassa – on vain kaksi vuodenaikaa: kesä ja melkein kesä. Tämä on paikka, jossa voit nauttia herkullisia cocktaileja tai lasillisen olutta hotellin kylpylässä käynnin tai rantakadulla kävelyn jälkeen. Ulkoterassi on tietenkin avoinna ympäri vuoden, ja se on varustettu vesikiertoisella lämmityksellä, lämpölampuilla ja liukuovilla, joten ulkona voi nauttia hieman viileämmistäkin illoista.

Ruokaa, juomaa ja näköaloja

Riviera Barissa saat sekä baarin herkullisia cocktaileja että annoksia ravintola Brasserie Bon Vivantin menulta. Toisin sanoen tämä on täydellinen paikka ihanille treffeille, stressittömälle illalle rakkaasi kanssa tai nautinnolliselle retkelle ystävien kesken. Istu alas nauttimaan Oslonvuonon näkymistä ja anna jutun luistaa tai ole täysin hiljaa kuunnellen taustalla soivaa, omaperäiseen chill-out-tunnelmaan sovitettua musiikkia.

A green cocktail and a straw sun hat at Hotel Riviera in Moss, Norway.

Riviera Bar

Moss

Menu

Aukioloajat

  • Sunnuntai - torstai: 18.00 – 00.00
  • Perjantai - lauantai: 18.00 – 02.00

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.