Jäsenyys
Two girls enjoying dinner and drinks at Brasserie Bon Vivant in Moss.

Moss tarjoaa unohtumattoman ruokaelämyksen

Oslo on yleinen kohde Norjassa, mutta tiedätkö, mikä muu Norjan kaupunki on noussut suosioon viime aikoina? Moss! Meren rannalla sijaitseva kaunis Moss tarjoaa rauhallisen ympäristön loma- ja viikonloppumatkoille. Kaupungissa on myös kivoja ravintoloita, joissa voit kokea erikoisia ruokaelämyksiä.

Suurten mahdollisuuksien rannikkokaupunki

Moss on Osloon verrattuna pieni kaupunki, mutta se ei tarkoita, että sieltä puuttuisi mahdollisuuksia ruokamatkailuun. Monilla kaupungin hotelleilla on myös omat maineikkaat ravintolansa, joten sinun ei tarvitse poistua hotellin alueelta joka ilta. Hotel Riviera on yksi tällainen esimerkki – täällä voit rentoutua kylpylässä koko päivän ja sen jälkeen virkistäytyä nauttimalla herkullisen aterian kansainvälisillä vaikutteilla.

Tutustu Mossin ravintoloihin ja baareihin

Mossin viehättävät kadut ovat täynnä ruokapaikkoja, joiden jännittäviin ruokalistoihin kannattaa tutustua. Tekipä mielesi sitten eurooppalaisen, aasialaisen tai jonkin muun keittiön antimia. Useimmissa Mossin ravintoloissa ja baareissa on miellyttävät ulkoterassit, joista voit nauttia aurinkoisina päivinä. Tervetuloa Mossiin – ja hyvää ruokahalua.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa